Orijinalini görmek için tıklayınız : Cordoba katlanır ayna sorunu
bilgiliadam
10-12-2009, 09:27
Arkadaşlar 2006 Cordoba S-rider var bende. Aynalar kapalıyken açmaya çalıştığımda yaklaşık 30 saniye filan sonra açıyor. Açma işlemi uzun sürmüyor sadece 20 saniye bekleyip öyle açıyor.
Diğer cordoba kullanıcılarında da aynı sorun var mı ykosa bu bana özel mi?
Mutlucan15
10-12-2009, 09:29
benim cordobada öle çat diye açmıyo ama hiç ölçmedi ne kadar sürede açıyo diye ama uzun sürmüyo açılıp kapanıyosa bi problem yoktur bence
ıbıza 2006 s raider var bendede bende dikkat etmedim fakat 20 30 saniye çok uzun bir süre düğmeyi çevirdikten hemen sonra benimki kapanıyor
bilgiliadam
10-12-2009, 09:38
ıbıza 2006 s raider var bendede bende dikkat etmedim fakat 20 30 saniye çok uzun bir süre düğmeyi çevirdikten hemen sonra benimki kapanıyor
kapanmada sorun yok anında kapanıyor.
Ama açılma bir süre bekleyip öyle açıyor.
fikir yürütüyorum; sistem kontrol sırasında birşeyle oyalanıyor olsa gerek madem olması gerektiği gibi çalışıyor. Bilgisayara bağlatmakta fayda var diye düşünüyorum..
arkdaşım kapandamada açılmada 5 sn geçmemeli sanırım senin sorunun aynaya dışaradan yapılan elle kapama açma müdahalesi ile aynı dişlisinin hasar görmesi servise baktırmanı öneririrm