Orijinalini görmek için tıklayınız : cordoba ve sunroof konusnda yardım
aliserpil2005
08-07-2007, 20:14
sevgili arkadaşlar cordoba ve ibizalarda opsiyonel olarak sunulan sunrooflar otomatik mi yoksa elle mi açılıp kapanıyor.?özellikle sunrooflu araca sahip arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.güneş koruması için perde gibi bir aparatı var mı?şimdiye kadar kullanan arkadaşlar herhangi bir problem çıkardı mı?veya içeri su alması veya ses yapması gibi bir durumu olur mu?tavsiye eder misiniz sunrooflu almayı.? verilecek paraya değer mi sizce ?aracın iç mekanına ve aracın hertarafı siyah konsolu ile bütünleşen kasvetli havasına ferahlık katan olumlu bir katkısı olur mu?olası bir kaza durumunda riskli olabılir mi?sunrooflu araba kullanıp herhangi bir problem yaşayan oldu mu??yardımcı olursanız sevinirim.selamlar
aspava983
09-07-2007, 12:04
sunroof otomatiktir normalde hiçbir problem yaşamazsın fakat o senin şnasına bağlı araçta herhangi bir problemde olabilir sorunu da çözecek yer herzaman servistir garanti süreci içinde..imkanın varsa aldığın araç sunrooflu olsun güzel oluyo
Sunroof otomatiktir. Camı karartılmış olduğundan güneş etkisi çok azdır. İsterseniz içerden perdesini de kapatarak sunroofsuz gibi bir iç mekan elde edebilirsiniz. İçeriye su alma problemi yok. Ancak sunroof şart değil. Daha çok iç mekanın daha aydınlık olmasına ve arka tarafı kalkıkken biraz hava akışına yarıyor. Tamamen açıp gezmek ise kafanızda bir şapka varken iyi olur yoksa güneşten pişersiniz. (bu arada, tamamen açıkken bile içeriye rüzgar gelmiyor, yeni kasa Toledo için böyle tabi, ibizanın çizgilerinden dolayı bir fark varsa onu bilemem )
kesınlıkle tavsıye ederım...
karartılmış camından dolayı çok fazla guneş almıyor...su kesınlıkle almıyor..tamamen otomatık...
bırazda zevk ve tercıh meselesi ;)
madsailor
10-07-2007, 08:09
Ben sanroofu tercih etmedim, gereksiz buluyorum.Dört cam ve klima varken ne gerek var diye düşündüm. Bende yaz kış klima çalışıyor. Tercih senin.
aspava983
10-07-2007, 13:49
Ben sanroofu tercih etmedim, gereksiz buluyorum.Dört cam ve klima varken ne gerek var diye düşündüm. Bende yaz kış klima çalışıyor. Tercih senin.
babamda senin gibi düşündü ne gerek var 1500 ytl fark ödemeye dedi bende saygı duydum..:D
Sunroof lu bir araç kullanın sonra bence gerek yok kararı alın.. Ben artık sunroofsuz araca binmem.. Sonuna kadar değer.. Birde soruyu garipsedim açıkcası bu zamanda manuel sunroof mu kaldı hemde vw gurubu arabalarda.. yani artık tofaşta bile otomatik.. anlamıyorum ki ben..
aliserpil2005
10-07-2007, 18:02
Manüel açılır tavan
-
-
-
O
0
ford fiestanın sitesine bakarsan manuel açılır tavanın opsiyon olarak sunulduğunu görürsün:d
Sunroof lu bir araç kullanın sonra bence gerek yok kararı alın.. Ben artık sunroofsuz araca binmem.. Sonuna kadar değer.. Birde soruyu garipsedim açıkcası bu zamanda manuel sunroof mu kaldı hemde vw gurubu arabalarda.. yani artık tofaşta bile otomatik.. anlamıyorum ki ben..
O fordun ayıbı bence konuyu uzatmayalım derim ben :) sen kaç tane sunroof suz mercedes audi gördün demekki iyi bir şey ki insanlar alıyor.. sonuçta satarkende sunroof fiyatı konuyor aranbanın üzerine keyfide yanına kar kalıyor..
Benimki sunrofflu ben ilk alırken çok düşündüm o kadar para verilir mi diye ama kullandıktan sonra verilir kararı aldım vasıtaya yakıştıgını düşünüyorum su giderleri tıkandıgı zaman sag sol ön direklerin uclarının nemlendigini görebilirsin ama 3 senden sonra servise götürdüm komple sökmemiz lazım dediler aşırı bi ıslaklık yok damlama filan hafif bi nemlenme ben söktrümedim korucu perdesinden filan ses gelmiyo ama suunroflu araca alışırsan diger rabalarda boguluyo gibi oluyosun:D
belli bir zaman sonra sorun cıkartıyorlar