Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte iPhone 4S
digiersoy
05-10-2011, 10:05
http://www.zapkolik.com/340362/iste-iphone-4s.html
Your iphone can do things no other phone has ever done...:)
HüsnüATALAY
05-10-2011, 11:03
al bunu, otur iç karşılıklı, bildiğin konuşuyor bu yaaw :D
blade038
05-10-2011, 11:21
yine bir hayal kırıklığı daha. sadece telefon çıkarmak için çıkartmışlar. ne olcak bu apple ın hali :D
yine bir hayal kırıklığı daha. sadece telefon çıkarmak için çıkartmışlar. ne olcak bu apple ın hali :D
bırak bu fanatikliği..
En pahalı modeli 399 dolar olan bu telefon bakalım Türkiye'de kaça satılacak ve kaç tane fanboy bu telefonu alacak merak ediyorum. :)
En pahalı modeli 399 dolar olan bu telefon bakalım Türkiye'de kaça satılacak ve kaç tane fanboy bu telefonu alacak merak ediyorum. :)
fanboy dediğin ne ki sunay hani bilelim sıfatımızı :)
digiersoy
05-10-2011, 11:59
Yakında İos 5 sürümü çıkacak 4S almak bencede mantıklı değil bakalım bu yazılımı yükleyince nasıl olacak özellikler baya güzele benziyo..
adamlar yapıyo işte bunu inkar etmemek gerek:) benim 3Gs i çöpe atma wakti geldi demekki:D
iphone -> iphone3g -> iphone4 -> iphone4s -> iphone5 ->iphone5.5->iphone 6 ->iphone6.5 ->iphone7... :D
soruyorum size, bu ayfon nereye gider??!! :D
ara modeller hep gereksizdir, sadece ürün pazarlama yöntemi, aman diyim para verip de alayım demeyin, 3 ay sonra 5i çıkar, alcaksanız illaki onu alın,, :)
musti1633
05-10-2011, 16:03
adamlar yapıyo işte bunu inkar etmemek gerek:) benim 3Gs i çöpe atma wakti geldi demekki:D
İ phone 4 alacaktım ama biraz beklemekte fayda var :)
blade038
05-10-2011, 17:15
o fanboyluk artık o kadar abarttı ki, jobs un da dediği gibi. iphone tuvalet kağıdı üretse kaliteli olmuş diyorlar :D işte bunlara kısaca biz ayfonboy diyoruz :)
bu arada onur abcim 2012 model 4s diye çıkardıkları telefonun çok daha iyileri zaten fazlasıyla mevcut piyasada. bi telefonun hit olması için piyasada lider olmak zorundadır. bknz: galaxys2 :D
o fanboyluk artık o kadar abarttı ki, jobs un da dediği gibi. iphone tuvalet kağıdı üretse kaliteli olmuş diyorlar :D işte bunlara kısaca biz ayfonboy diyoruz :)
bu arada onur abcim 2012 model 4s diye çıkardıkları telefonun çok daha iyileri zaten fazlasıyla mevcut piyasada. bi telefonun hit olması için piyasada lider olmak zorundadır. bknz: galaxys2 :D
balım neden iphone var herkeste o zaman?madem lider galaxy? nası liderlik bu?
blade038
05-10-2011, 17:27
balım neden iphone var herkeste o zaman?madem lider galaxy? nası liderlik bu?
dedimya marka meselesi kalite değil reis. dah 2 ay önce kardeşime aldım :) bu haftada kuzene arıyodum. 4s çıkınca bekle dedim o gelsin onu alalım. ben bile 2 kişiye alıyosam başka açıklaması yoktur niye sattığını . ki bu konu ayrı dursun galaxys2 nin çeyrek satış sayısı toplam iphonun çeyrekte sattığına ulaştı. bunuda belirteyim
dedimya marka meselesi kalite değil reis. dah 2 ay önce kardeşime aldım :) bu haftada kuzene arıyodum. 4s çıkınca bekle dedim o gelsin onu alalım. ben bile 2 kişiye alıyosam başka açıklaması yoktur niye sattığını . ki bu konu ayrı dursun galaxys2 nin çeyrek satış sayısı toplam iphonun çeyrekte sattığına ulaştı. bunuda belirteyim
bırak bu işleri mayk galaxy yemek bile pişirse insanlar iphone alıyo yapcak bişey yok :) ha ben apple mantığını savunmuyorum yanlış anlama bi daha alcak olursa büyük ihtimalle androidli telefon alırım ama iphone gerçeğini de gözardı edemeyiz adam çatır çatır satıyo...anlayan da anlamayan da alıyo..
Şöyle düşünmek lazım Nokia'nın yüzlerce modeli var aynı yıl içinde herkese hitap ediyor, aynı şekilde samsung vs. vs. ama Apple tek marka tek model çıkartıyor her yıl yada 2 yılda bir. O yüzden de cok sık degısıyormus gibi geliyor.
Yine olmadı bune beklentileri karsılamıyor desede aslında güzel yenilikleri bulunmaktadır, her sene yeniliklerini ekleyerek yoluna devam ediyor.
Bende 4s in fiyatı cok ucuk olmassa gelince almayı planlıyorum.
Not: Bunu yazan bir BB Bold 9700 kullanıcısı :)
tek kelimeyle rezillik. iphone dan beklenen bir hareket.!müsterilerle dalga geciyorlar resmen
ya herşeyi geçtim, gelince fiyatı 2000den açılır mu aletin, 2000 lira verilirmi yahu bir telefona??
evde laptop var, sokakta heryerde internet de var, cep telefonundan foto çekmek; onu geçiyorum zaten, doğru düzgün foto makinaları ile aynı paraya cep telefonu satıyorlar,, ee ne gerek var bilmiyorum ki okadar parayı bir telefona vermeye,, valla kışın lg aldım, dokunmatik ekran, 2mp kamera vs, verdim 250tl, daha da canavar gibi maşallah, görünüşü de çok modern,, dediğim gibi, paşa gönül meselesi ama benm şahsi fikrim, tamamen gereksiz bir makina,,
sweetcrazy
05-10-2011, 19:25
müşteriler için fiyasko olduğu kesin iphone 5 beklentisi varken. alpe katılıyorum bencede bu kadar paraya değecek bir teknoloji değil.
fanboy dediğin ne ki sunay hani bilelim sıfatımızı :)
Kusura bakma abi ama çoğu iphone kullanıcısının kullanma sebebi marka fanatikliği. Yoksa Samsung, LG yani Android telefonlar çok daha hızlı çalışıyor iphone'dan. Bazıları iphone'un ekranı gibisi yok diyor ama ekranını da LG üretiyor. İphone'un bana göre tek avantajı işletim sisteminin Android'e göre çok daha uzun süre piyasada olduğu için uygulamalarının çok olması ve bunun da telefonun düşük özelliklerini kapamasıdır.
digiersoy
06-10-2011, 10:29
Steve jobs vefat etmiş biz iphone 4 derken adam can çekişiyomuş demekki Allah rahmet eylesin...
http://haber.mynet.com/steve-jobs-oldu-588811-foto-analiz/
Kusura bakma abi ama çoğu iphone kullanıcısının kullanma sebebi marka fanatikliği. Yoksa Samsung, LG yani Android telefonlar çok daha hızlı çalışıyor iphone'dan. Bazıları iphone'un ekranı gibisi yok diyor ama ekranını da LG üretiyor. İphone'un bana göre tek avantajı işletim sisteminin Android'e göre çok daha uzun süre piyasada olduğu için uygulamalarının çok olması ve bunun da telefonun düşük özelliklerini kapamasıdır.
android kısmına katılıyorum evet maalessef o yönü çok can sıkıcı, çok uygulama olabilir ama kısıtlı uygulamalar hepsi 0.99 dolar diye fix bi fiyatı var hepsinin telefona dünya para veriyoruz ama o bir dolar benim gözüme batıyo :) böyle bi telefon alıp da bi de uygulamalarının paralı olması çok saçma..gerçi amerika fiyatı bizim burdaki siyah beyaz ekranlı nokialar kadar ama oldun :)