PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Taksimde taksicilerin yol vermediği Leon"

Emre
22-06-2012, 21:48
Kimseye bişey demeye gelmiyor, basıp gidecen eniyisi, bizden birimidir mustafa kemal marangoz?

http://www.internethaber.com/taksim-beyoglu-yol-verme-kavgasi-surucu-kavgalari--436614h.htm

Leonidas
22-06-2012, 21:57
adaın kafasına vuran baskası.dıkkatle ızleyın arkadan gelıyor.bunlar boyle ısde.tek bırsey yapamaacagını anlayınca arkadan usulca gel vur kac.ben karaktersız senın deden ceddın bıılmezmısın kı kımseyı arkadas vurmamıs.ama yazıkkı senın gıbı bır ecdadı bende paylasıyorum.sızın gıbıler yuzunden bu haldeyız ya

Daywalker
22-06-2012, 21:59
Bu taksicileri ve özel halk otobüsü şoförlerini linç etmek lazım. Kendilerinden baska kimsenin trafikte olduğunu düşünmüyor gereksiz beyinsizler. Soz meclisten disari. Ne kadar istisnalar olsa da Kaide'yi bozmuyor p....z.....ler

pumasiyah
22-06-2012, 22:16
güzel abicim sopayı almışsın elinden ne güzel.. iade etsene şerefsiz taksiciye..........

Alp_
22-06-2012, 22:42
Böyleleri sokakta orda burda delikanlılık naraları atar, bol keseden işkembeden delikanlılık nutukları atar, işte iş insanlığa gelince de silaha sopaya başvurur; ne diyim öylesi de kendi gibi insanlara denk gelsin hayat boyu,,

Suspendus
22-06-2012, 22:49
İstanbul trafiğinde olan biri olarak taksicilere minibüscülere otobüscülere bulaşmıyorum.. Aralarında arkadaşında dediği gibi istisnalar var ama genel kesim malesef yol benim mantığında.. Pisliğe basmayacaksın yanından geçip gideceksin.. Bastıkça üzerine bulaşır... Geçmiş olsun arkadaşa... Yazık olmuş gerçekten...

Jackie
23-06-2012, 10:37
Taksim de yol verme tartışmasından çıktığı söylenen kavgada 6 taksici 1 vatandaşa saldırıyor. Ama bu taksiciler o kadar delikanlı ki içlerinden bir tanesi elindeki sopayı vatandaşa kaptırınca hepsi kedi oluyor, arkadaş peşinden gidip yanına çağırsa da nafile , deminki delikanlılar arkasına bakmadan ilerliyor ... Bu arada olaya karışan araç Leon, sahibi bizden midir acaba ?

http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/cnn-turk-12/2012/06/23/taksim-de-taksici-teroru-video-293605.html (http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/cnn-turk-12/2012/06/23/taksim-de-taksici-teroru-video-293605.html)

Emre
23-06-2012, 10:38
paylaşıldı. http://www.seatclubturkey.com/threads/31340-quot-Taksimde-taksicilerin-yol-vermedi%C4%9Fi-Leon-quot

Jackie
23-06-2012, 10:40
Paylaşıldı demek yerine moderatöre bildir ikonuna basmak daha doğru olsa gerek.. Silin gitsin

wonderfullchild
23-06-2012, 13:21
Şerefsizin evlatları ya bunların %90'ı böyle benimde bi akrabam minibüsçü oda aynı bok hiçte sevmem bu yüzden kendisini

Leonidas
23-06-2012, 13:29
Şerefsizin evlatları ya bunların %90'ı böyle benimde bi akrabam minibüsçü oda aynı bok hiçte sevmem bu yüzden kendisini

biliyorya o geçtiği sokakdan meslektaşı arkadası gececek.ondan bu havalar. mınıbusden ınsın binek otoya bınsın ozaman hava yapsın... ıkıdakkada nefesını keserler.

Bruglione
23-06-2012, 13:55
Ticarileri bırakın artık günümüzde çoğu kişi böyle çoğunluk olduğu zaman ve teksen herkes atarlı. Tek yakalıyorsun çek lan sağa arabayı diyorsun aynı adamı basıp gidiyor. Çoğu insanda erkeklik mertlik namına hiç bişi kalmamış çoğu çakal sürüsü başka bi halt değil.

Beeza
23-06-2012, 14:02
Bu konuda bayan olmak daha avantajlı sanırım. Görünce hiç uğraşmıyolar anca laf atıyolar..Uğraşan olursa da biber spreyim hazır.

Emre
23-06-2012, 14:30
Ticarileri bırakın artık günümüzde çoğu kişi böyle çoğunluk olduğu zaman ve teksen herkes atarlı. Tek yakalıyorsun çek lan sağa arabayı diyorsun aynı adamı basıp gidiyor. Çoğu insanda erkeklik mertlik namına hiç bişi kalmamış çoğu çakal sürüsü başka bi halt değil.

kesinlikle öyle oyüzden birazfazla bekleyip sabırlı olmakta fayda var bulaşmıcan kimseye.

suniUA
23-06-2012, 14:35
Adamların takside büyük bir olasılıkla ilk yardım çantası yoktur fakat levye, sopa her türlü alet edevat var. Zaten ne niyetle trafiğe çıktıkları belli oluyor.

Emre
23-06-2012, 14:36
Bu konuda bayan olmak daha avantajlı sanırım. Görünce hiç uğraşmıyolar anca laf atıyolar..Uğraşan olursa da biber spreyim hazır.

kesinlikle avantajlı bir bayanın böylebir olaya konu olacağını hiç sanmıyorum ayrıca bayan söförler gerçekten erkeklerden cömertler. genelde yol verirler, beklerler. ama ben hiçbir zaman yanaşmıyorum nezaman görsem direksiyonda bir bayan direk kaçıyorum yolumu değişiyorum. usta şöförler istisnadır herzaman.

blade038
23-06-2012, 14:51
O sopayı çıkaranın kafasında kırmak geldi içimden, köpek herif

Türkşad
23-06-2012, 18:13

Biber sprey'i sadece bayanlar için değil, silah taşımak zorunda hissetmeyenler için de geçerli.
Silah almaktansa biber sprey'i her zaman iyidir ;)
:whistle:

ggt
23-06-2012, 18:19
benim başımdan pek bu tarz durum geçmedi,en iyisi bulaşmamak,ama bazen kaşınıyorlar insanı deli ediyorlar.En iyisi elektrik tabancası tutmak :) telefon şeklinde olanlarıda varmış.Şoku vereceksin sonrada döveceksin :P

doguayaz
23-06-2012, 19:24
İnsanlıklarını kaybetmiş bu seviyesizler, trafikte olabildiğince hassas olmak lazım hele ki bu hırçın kendini bilmezlere karşı. Düşüncesizlik diz boyu halkım da. Sükuneti bozmaya gerek yok , o seviyesizliklere inmeye çizgiyi bozmaya hiç hiç gerek yok. Özürden ricadan da anlamaz bunlar bulaşmaya lüzum yok.

meht
23-06-2012, 21:05
O sopayı çıkaranın kafasında kırmak geldi içimden, köpek herif

abi görüyorsun, leon'lu vatandaşın eline geçince sopa nasıl da kaçıyor şerefsiz köpek gibi.

ordan da olayla alakası olmayan pempe t-shırtlu elemanda polis olmasa sen görücen gününü gibisinden laflar ediyor, dağ başı orası ya, hani istanbulun merkezi taksim vs değil, ne yapacak acaba lavuk. al beni al beni diye birde polis otosuna yürüyor, hayır polis bunun gibilere göstericekse şiddet göstersin. her yer ali kıran başkesen olmuş bakalım daha nice olacak halimiz, yazık.

ares
23-06-2012, 21:27
Bu taksicileri ve özel halk otobüsü şoförlerini linç etmek lazım. Kendilerinden baska kimsenin trafikte olduğunu düşünmüyor gereksiz beyinsizler. Soz meclisten disari. Ne kadar istisnalar olsa da Kaide'yi bozmuyor p....z.....ler

Kesinlikle katılıyorum İstanbul'a her gittiğimde mutlaka bir olaylar oluyor bu taksici ve dolmuşcu tayfasıyla,kavgasız dönemedim hiç oradan....

Bizage
23-06-2012, 22:15
dövsen dövdüğün için suçlu olacaksın, dayak yesen zaten yapcak bişey yok...bulaşmayalım arkadaşlar sakin sakin devam edelim...

bakomat
24-06-2012, 11:18
valla arkadaşa yazık olmuş trafiğin verdiği stres sinir kaynaklı durumlar. serinkanlı olmak lazım

Beeza
25-06-2012, 13:27
kesinlikle avantajlı bir bayanın böylebir olaya konu olacağını hiç sanmıyorum ayrıca bayan söförler gerçekten erkeklerden cömertler. genelde yol verirler, beklerler. ama ben hiçbir zaman yanaşmıyorum nezaman görsem direksiyonda bir bayan direk kaçıyorum yolumu değişiyorum. usta şöförler istisnadır herzaman.

kesinlikle kaçmak lazım, genellemeyi sevmiyorum bayan şoförler şöyle böyle diye ama arabamı ve canımı seviyorum :)

benim başımdan pek bu tarz durum geçmedi,en iyisi bulaşmamak,ama bazen kaşınıyorlar insanı deli ediyorlar.En iyisi elektrik tabancası tutmak :) telefon şeklinde olanlarıda varmış.Şoku vereceksin sonrada döveceksin :P

Sonra da adli vakan olsun TAİye almasınlar seni :)

Biber sprey'i sadece bayanlar için değil, silah taşımak zorunda hissetmeyenler için de geçerli.
Silah almaktansa biber sprey'i her zaman iyidir ;)
:whistle:

Denendi tescillendi çok etkili, insanı hastanelik ediyor :)

MUZIR
25-06-2012, 14:21
dövsen dövdüğün için suçlu olacaksın, dayak yesen zaten yapcak bişey yok...bulaşmayalım arkadaşlar sakin sakin devam edelim...

lan onur bende kaçarım di,mi ben olsam o leoncunun yerinde çarsı karısmıstı kimse alamazdı elişmden onu ankaraya giderken bile tırcıyı zor aldılar elimden asaya inemedi herif yolu kestim aynı onnun gibi bunuda orda ahhhhh ahhhhh

ggt
25-06-2012, 15:00
Trafikte kavga olayı çok tehlikeli, vurdun diyelim adam komaya girdi,öldü,kalp krizi geçirdi.Haklıyken haksız olur üstüne hapse gireriz. Ben uzun süre kickbox yaptıgım için en sonra çare olarak kaba kuvvete başvururum ama o noktada karşıdakinin kaçmasını tavsiye ederim :) O nedenle biber gazı veya elektrik tabancası mantıklı :)

Bu taksiciler federasyonunun başkanımıdır nedir adamın güzel önerisi vardı, sistemden bahsetti, her taksicinin bilgileri plakaya işlensin dedi ve bu tür olaylarda kişi fişlenecek ve birdaha taksicilik yapamayacak dedi. Gayet mantıklı bir uygulama ama yaparlamı bilinmez. Benimde 2. bir önerim var diğer konu taksi ve dolmuşların sarı ışığı görmelerinin ardından 0.000001 ms sonra kornaya basmalarını engellemek için araçlarına bir sistem konulsun ve her korna basışça araç yakıtı yola döksün :P

Sert@ç
28-06-2012, 19:13
Şuan ki arabamda bmwde arkada kocaman samuray kılıcı var hiç acımam orda hadım ederim