Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ılanı gordum kahroldum...
Oğuz Eken
06-07-2012, 12:13
Neden boyle bır konuyu paylastıgımı soracak olursanız su 3 gunluk dunyada bır bırımızı kırmıyalım bakın daha dune kadar bu aracla bızımle toplantılara gelen arkadasımız sımdı topragın altında...
not:tamemn rast gele denk geldı ılanlarda gezınırken... cok uzuldum sızınle paylasmak ıstedım ruhuna Fatıha...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acil-satilik-87671317/detay
kartalseat
06-07-2012, 12:44
Allah rahmet eylesİn hayat bÖyle İŞte yalan dÜnya bgÜn variz ama yarin olmayabİlİrİz bu nedenle kalp kirmaya deĞmez bu hayat
TUNAHAN_LEON
06-07-2012, 13:07
Aslında söylenecek cok fazla bir söz yok Allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara sabır versın
Oğuz yapacak birşey yok kardeşim. Mekanı cennet olsun tekrar. Bu ilanı daha önce Levent paylaşmıştı sanırım. Tam hatılamıyorum ama.
allah rahmet eylesin.sevenlerine ailesine sabırlar versin..
Kadahorlu61
06-07-2012, 13:38
Allah rahmet eylesin. ben olsam hiç satmazdım o aracı. 27 yaşında kalpten giden dayıoğlunun kullandığı doğan L hala duruyor dayımda satmıyor.
Tekrardan Allah rahmet eylesin...
Oğuz Eken
06-07-2012, 14:01
Oğuz yapacak birşey yok kardeşim. Mekanı cennet olsun tekrar. Bu ilanı daha önce Levent paylaşmıştı sanırım. Tam hatılamıyorum ama.
Abı kacırmısım ben o zaman bırden ılanı ve ılan detayını okuyunca cok uzuldum...
GÖKHAN ŞİMŞEK
06-07-2012, 14:27
gerçekten ben de çok üzüldüm ya....allah rahmet eylesin...
Hakan Ağabey doğru hatırlıyor, Levent kardeşim paylaşmıştı daha önceden.
Olsun bu hayatta neden olduğumuzu bir kez daha hatırlamış olduk.
Allah rahmet eylesin.Günaylarını affetsin.Bugun var yarın yokuz.Üç günlük dünya.Allah sevenlerine sabır versin.
blade038
06-07-2012, 20:57
tekrar başımız sağolsun
ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır versin
Ölüme karşı yapılacak hiç bir şey yok.
Her canlı bir gün gelip ölümü tadacak..
Arkadaş erken tatdı.. Bizim için süre hala işliyor..
Allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun..