PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SCT'nin amacı nedir ?

forza_leon
26-08-2012, 20:13
Arkadaşlar böyle bi konu açtığım için öncelikle özür dilerim...
Ben SCT'yi arkadaşlık dostluk çerçecesinde paylaşımların bilgi alışverişlerinin güzel bir dostlugun beraberliğin olduğu bi yer olarak düşünüyorum eminim biçoğunuzda öyle düşünüyodur ama forumun değişik konuların bikaç kere denk geldiğim devletin kolluk kuvvetlerine yönelik yakışıksız sallamaların oldugunu gordum ve bu durum beni açıkçası rahatsız etti. Baştada belirttiğim gibi amaç dostluk çerçevesinde paylaşımlarsa ki bu olumsuzluklara ragmen oyle oldugunu dusunuyorum ne mutlu ama yok bu tarz sallamalar olacaksa o zaman tekrar özür dileyerek size keyifli forumlar dileyerek ayrılayım...

Sinan
26-08-2012, 20:35
Siyasi konulardan mümkün mertebe uzak durmak, farklı görüşleri savunan üyeler arasında tatsız dialoglar olmasını engelleyecektir.

Sıkıntı duyduğunuz konuları moderatörlerimize bildirmeniz herkes için daha iyi olacaktır. :)

Şafak!
26-08-2012, 20:45
Amaç paylaşım. Gerek bilgi paylaşımı. Gerek emek paylaşımı. Gerek dostluk. Arada dediğiniz gibi siyasi paylaşımlarda oluyor. Ee haliyle herkez bişi sölüyor iş karışıyor. Genelde bu konulara girmemeye çalışıyoruz..

Türkşad
26-08-2012, 20:48
Siyaset ve futbol olduğu zaman problemler çıkıyor ne yazık ki.
Hiç o konulara girmemek en iyisi.

Çekip gitmek kolay, kalıp sevmek olay !

Leonturco
26-08-2012, 20:59
SCT'nin amacı seat aracı olan veya olmayan birçok kimseye bir araya toplayarak dostluk, arkadaşlık ve paylaşımı hedef almış bir topluluğu oluşturmaktır. Kişilerin kurduğu cümlelerin SCT'ye mal edilmemesi gerekir. Özellikle forumun kurallarını okursanız bazı durumlar için fikir sahibi olabilirsiniz. Ne yazık ki forumda siyaset, din, futbol, meslek grubu gibi konularda düşünülmeden yazılan birçok yazı var ki birkaçında ben de mağdur oldum. Cümleler beynimizden dilimize düşerken ya da yazıya dönüşürken bir daha etraflı düşünmenin faydası olacaktır.

forza_leon
26-08-2012, 21:06
Sevgili Sinan, Şafak,Türkşad, Leonturco arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum ve SCT hakkında yanılmamışım yeniden bu konuyu açtığım için özür dilerim ama işte kelimeler dilden dökülürken düşünülmediği zaman kırıcı olabiliyo bende kırgınlıgımı belirttim sadece umarım herkes biraz dikkat eder ve bi daha kimse kimseyi kırıcı kelimeler sarfetmez yeniden keyifli forumlar...

LEWİS_16
26-08-2012, 23:54
siyaset ve futbol olduğu zaman problemler çıkıyor ne yazık ki.
Hiç o konulara girmemek en iyisi.

Çekip gitmek kolay, kalıp sevmek olay !helal......:)

Türkşad
27-08-2012, 00:28
helal......:)

Sağ olasın kardeşim ;)