Orijinalini görmek için tıklayınız : Önerilerize İhtiyacım var. ( Cep Telefonu Hk )
Arkadaşlar 2 yılı aşkın kullanmış oldugum İphone3 cep telefonumu 2 hafta önce suya düşürdüm. Servis servis gezdirsem de kalp atışlarını duyamadık tekrardan ve en son Genpa servis de bugun aradı ve bu telefon hiçbir şekilde çalışmaz noktasını koydu.
Ben 2 yıldır telefon gelişmelerinden uzagım. İphone ye yakın seviyede telefonlar veya daha gelişmişi ne alabilirim. 1000-1200 gibi bir para ayırmayı düşünüyorum.
Keşfedilmemiş güzel telefonlar olabilir bildiğiniz. !!!!!!! ?
Yada çok temiz işe yarayan cep telefonu olan arkadaşlarımız varsa onlarıda değerlendirebilirim.
tolgackngn
06-09-2012, 20:05
galaxy s2 alabilirsiniz bence biraz daha bütceyi zorlayıp s3 almalısın :)
Leonturco
06-09-2012, 20:09
Bugün Samsung Galaxy S3 aldım. Tavsiye ederim.
katılıyorum, veya iphone5 gelecek yakında. 4S ve 4lerin fiyatları iyice düşecektir, bekle bence abi biraz :)
escoObar
06-09-2012, 20:12
İsmail abi Bende 1100 var çok mükemmel özellikleri var tavsiye ederim :)
Iphone'ların fiyatında 5 çıksa bile fazla bir düşüş olmaz bence şuan alınabilecek en iyi telefon S3, 5 i beklersen oda s3 ten daha iyi olur ama böyle gider bu en iyisi hemen almak :)
Marka olarak, HTC'yi öneririm.
Abi işim geregi ekranı cok büyük olan telefon kullanmak istemiyorum.
1100 ne marka bir araştırayım.
Iphone'ların fiyatında 5 çıksa bile fazla bir düşüş olmaz bence şuan alınabilecek en iyi telefon S3, 5 i beklersen oda s3 ten daha iyi olur ama böyle gider bu en iyisi hemen almak :)
Marka olarak, HTC'yi öneririm.
Htc nin servis sıkıntısı var diyorlar. Acaba ne derce dogru onuda araştırmak lazım.
Fiyatı hiç kasma bence abi. Galaxy s2 veya Htc nin ona eşdeğer modellerine bakabilirsin. Fazlasına hiç gerek yok bence. Teknolojiye bi türlü yetişemiyoruz.
Iphone a şahsen para vermem
Motorola Photon 4g kullanıyorum ve yakında HTC One X alıcam
işyerindeki arkadaşlarımda S3 te var One X te
One X gerçekten mükemmel diyebilirim
altıpatlar
06-09-2012, 21:55
nokia 808 yada 2 ay sonra çıkacak olan ilk kablosuz şarj etme imkanı sağlayan 920...
telefonda nokia, lastikte nokian...
OmerKartal
06-09-2012, 22:24
Aynen S3 Aldım Şiddetle tavsiye ederim..
S3'ün şarjına baya az gidiyo diyolar, iphone'dan devam et derim abi ;)
ooooo, başganım hayırlı olsun :D
İsmail, kesinlikle Galaxy S2, ama biraz daha çıkarım dersen 1400-1500 civarına S3 şiddetle tavsiye ederim.
ooooo, başganım hayırlı olsun :D
İsmail, kesinlikle Galaxy S2, ama biraz daha çıkarım dersen 1400-1500 civarına S3 şiddetle tavsiye ederim.
Hakan s3 ekranı çok büyük. Ben araçların altına yatıyorum, üstüne çıkıyorum o yüzden dez avantaj gibi geliyor.
Abi bu aralar bu telefonda hoşuma gitmeye başladı. Fabrikada birkaç arkadaşımda var ve bayağı iyi. Fiyat konusunda da çok iyi.
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-arc-s-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickarcs&categoryId=371946
abi dokunmatik olmasın diyorsan şarjı uzun gitsin bi tuşa basınca flashı yansın diyorsan nokia e72 tavsiye ederim
Abi valla s3 tam kiremit yani, böyle bir telefon olamaz,, :D
ben şiddetle HTC'yi tavsiye ediyorum, servis sıkıntısı da yok, makine olarak da yazılım olarka da çok güçlü, fiyatı da benzerlerine göre çok uygun ve parasının hakkını fazlasıyla veriyor,,
iphone 4s den sonra s3 kullananlar genelde begenmiyor. ben full dokunmatik telefon sevmedigimden ve şarj önemli oldugundan nokia e6 kullanıyorum.Tavsiye ederim.
platinne
07-09-2012, 01:29
12'sinde iPhone 5 tanıtılacak. Neye benzediği az çok ortaya çıktı aslında. 4S bence şu an en ideali. Android, bence, saçma sapan bir tabanda çalışıp her telefon için ayrı güncelleme beklenmesi gibi enteresan huyları olduğu için bana uzak. iPhone 2G'yi Türkiye'de kimselerde yokken almıştım 750 liraya :) Dolar kuru 1.20 idi. 5 sene kullandım bana mısın demedi. Şarjı halen 2 gün gitmekte. Bu kış buz gibi çamurlu kar suyuna düşürdüğüm için saçmalamaya başladı. Kendisine karşı alerjisi çıktı. Bu cihaz iPhone için yapılmamıştır! :D
Geyiği diğer tarafa alırsak abi; şu an için iPhone 5'i beklemeni öneririm. 4S bu haliyle muntazam performansla çalışırken fiyatları çok kısa bir süre sonra düşecektir. 3000 liraya telefon satacak halleri yok ya?! :)
TuorELENSAR
07-09-2012, 08:19
Bende de Nokia 1200 var bende tavsiye ederim :) Can alıcı bazı özellikleri
-Otomatik Tuş kilidi
-SMS
-Telefon rehberi
-Arayan numarayı gösterme özelliği
-Ayarlanabilir zil sesi (15 adet)
-Çalar saat
-Hatırlatmalar
-Oyunlar (Snake Xenzia, Soccer League, Rapid Roll)
-Hesap Makinesi
-Kronometre
---------veeee efsane led ışıklı feneri----- (harbiden iyi aydınlatıyo, Iphone yanına yaklaşamaz
Sıfır fiyatı yaklaşık $66 civarında (Dolar cinsinden yazdım havalı dursun diye)
İkinci elleride çok başarılı temizini en fazla $20 alabilirsin
Bende de Nokia 1200 var bende tavsiye ederim :) Can alıcı bazı özellikleri
-Otomatik Tuş kilidi
-SMS
-Telefon rehberi
-Arayan numarayı gösterme özelliği
-Ayarlanabilir zil sesi (15 adet)
-Çalar saat
-Hatırlatmalar
-Oyunlar (Snake Xenzia, Soccer League, Rapid Roll)
-Hesap Makinesi
-Kronometre
---------veeee efsane led ışıklı feneri----- (harbiden iyi aydınlatıyo, Iphone yanına yaklaşamaz
Sıfır fiyatı yaklaşık $66 civarında (Dolar cinsinden yazdım havalı dursun diye)
İkinci elleride çok başarılı temizini en fazla $20 alabilirsin
Hahaahahha, asıl önemli olanını yazmamışsın, fotoğraf makinesi YOK :D:D:D
*Administrator*
07-09-2012, 09:02
HTC aydınlatmasıda çok iyi bi-xenon var HTC de :D
TuorELENSAR
07-09-2012, 09:50
Hahaahahha, asıl önemli olanını yazmamışsın, fotoğraf makinesi YOK :D:D:D
Profesyonel iş dünyası için tasarlanmış olan bu telefonda kamera gibi gereksiz detaylara yer verilmemiştir :)
HTC aydınlatmasıda çok iyi bi-xenon var HTC de :D
evet ama Xenon aydınlatma yağmurlu ve sisli havalarda verimli olmadığından mütevellit, bir önceki modelinde --bi-xenon plus 2 ultra-- aydınlatma kullanan Nokia firması bu modelinde led sistemine dönmüştür.
*Administrator*
07-09-2012, 09:56
HTC dede 4 adet led ile aydınlatma sağlanıyor yani bendeki evo 3d de öyle en azından bi-xenon işin makarasıydı :)
TuorELENSAR
07-09-2012, 09:57
HTC dede 4 adet led ile aydınlatma sağlanıyor yani bendeki evo 3d de öyle en azından bi-xenon işin makarasıydı :)
O zaman saygıyla eğiliyorum 1 led bile bana harika gelirken 4 ledi hayal edemedim şu an, polis feneri gibidir o :)
ismail abi bende bir HTC kullanıcısı olarak HTC diyorum EVO 3D kullanıcısıyım :)
HTCden memnun olmayan pek duymadım. bende HTC oneX alma arifesindeyken birden elimde sony experia S'iyi buldum. arkadaşımın teliydi ondan 650 ye aldım.
experiaS gayet başaılı.
özellikle kamerası 12MP, mükemmel foto çekiyor
3D foto çekebilme
HD video çekim,
HDMI bağlantısıyla tv ye bağlanabilme
dokunmatiği başarılı hızlı tepkiler veriyor,
çift çekirdek işlemleri hızlı
dezavantajları
ısınması
yeni modellerinin çıkmasıda.
micro sim card (iphonelarda da var)
batarya kasaya sabit, ayrılmıyor
genel olarak fiyat+performans değerlendirmesine göre gayet başarılı...
http://www.youtube.com/watch?v=lMv-o01KFS4
Alacağın cihaz her ne olursa olsun, şimdiden hayırli olsun
Abi bu aralar bu telefonda hoşuma gitmeye başladı. Fabrikada birkaç arkadaşımda var ve bayağı iyi. Fiyat konusunda da çok iyi.
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-arc-s-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickarcs&categoryId=371946
Arkadaşlar biraz önce hakan ın önermiş oldugu telefonu aldım. Sony eriksson. Medya market te kampanyaya girmiş. 899 tl den satısa sunulmş. Bende keseyi fazla kasmamak adına bu telefonu tercih ettim. İlk izlenimlerim çok iyi olmasada iyi. Parasına göre başarılı. Ben hep iphone kullandıgımdan android e yabancılık çekiyorum belki 1 notunu ordan kırıyor olabilirm.
Hepinize teşekkür ederim katkılaınızdan dolayı...