Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker alışkanlığı :)
barışkutucu
14-09-2012, 23:34
Bu siteye üye olduğumdan beri alışkanlık edindim, yolda gördüğüm seatın arka camına bakıyorum stıcker varmı diye :)
Arkadaşlar şundan banada gönderin..
ErdilErdem
14-09-2012, 23:40
Bu siteye üye olduğumdan beri alışkanlık edindim, yolda gördüğüm seatın arka camına bakıyorum stıcker varmı diye :)
Arkadaşlar şundan banada gönderin..
İstanbulda yapılan herhangibir organizasyona gelirseniz stickerınızı aracınıza memnuniyetle yapıştırırız.
Benim tosun albeada bile var yani, o derece,, :D
Benim tosun albeada bile var yani, o derece,, :D
Sizin albeada İsmail abinin iş yerindeki arkadaşının Puntosunda bile var :) Hatta siteyede üye :D
barışkutucu
16-09-2012, 12:35
Bi benim araba yok demekki
Einde olan yok mu bi zahmet göndersin:)
barışkutucu
16-09-2012, 12:37
Bi benim araba yok demekki
Einde olan yok mu bi zahmet göndersin:)
Musicman
16-09-2012, 12:38
Aynı alışkanlık bende de oldu. Sakarya çok fazla Seat kullanıcısı var, hepsine bakıyorum geçerken acaba siteye üye mi diye ama daha hiç rastlayamadım ne yazık ki.
sweetcrazy
16-09-2012, 13:04
Aynı alışkanlık bende de oldu. Sakarya çok fazla Seat kullanıcısı var, hepsine bakıyorum geçerken acaba siteye üye mi diye ama daha hiç rastlayamadım ne yazık ki.
tanıtım şart o zaman :)
racerant
16-09-2012, 13:15
Ben dün antalyada bir tane beyaz ibiza gördüm ama plakasını okuyamadım :)
bu alışkanlık eminim bütün üyelerde vardır
Adanadaki üyelere peki nasıl ulaştırabiliriz bu stickerlardan? Yollayabilme imkanı varsa epeyce bir seat araca ulaşıp, yapıştırabilirim :)
Fiesta araç sahibi olarak ben bile bakıyorum leonlara :) Hatta bugun siyah leonda gördüm ama plaka aklımda değil :)