Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat İbiza Plastik Jant Kapağı
Servise gittim bu gün 300 liraya ilk bakımı yaptırdım ama samsuna giderken köpek geldi bana çarptı ön tampon spoyleri kırıldı birde tek jant kapağım kırıldı buna şükür dedik ön tampon spoyler 74 Lira komple onada eyvallah dedim ama seat ibiza refarencenin tek bir tane plastik jant kapağına 75 TL dediklerinde afedersiniz oha dedim takım alsanız 300 lira ya çelik jant kaç para dedim 500 dediler e plastik jant kapağı 75 lira(tanesi) olacak bişeymi
Gecmis olsun, fiyat gercekten fazla ama neredeyse butun markalarda boyle.
yok artık daha neler! şaka gibi, ben de tahmin etmezdim o kadar olacağını,,
valla hazır bahane olur, çelik janta geçerim, şekil de güzel olur derseniz "servis dışından" jant alın; veya çok pahalıya gelir şimdi dursun diyip kapağa yönelirseniz ve orijinal diye ısrar etmezseniz (ki bence hiç gerek yok) internette çok güzel kapaklar var, tanesi 30-35'e çok güzeller var, alın gitsin,, hiç o paraları vermeyin, yazık günah,,
(edit: ilan buldum bir tane, hemen paylaşayım; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kapaklari-sifir-kullanilmamis-seat-ibiza-14-inc-jant-kapagi-makyajli-kasa-106369619/detay
veya böyle bişey işte, sanırım 14" idi kapaklar, yanlış hatırlamıyorsam: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kapaklari-jant-kapagi-4-lu-takim-14-inch-aninda-hizli-kargo-kirilmaz-106946756/detay)
Alp dediğin gibi yaptım bu gün gittim piyasadan çelik jant görünümlü 1 takım jant aldım 40 liraya üstelik bizim jantlardaki S seat sembollü ya altı üstü plastik jant kapağı ben tanesinin 75 lira olduğunu duyunca şoke oldum kendim oto alım satımı yapıyorum seat kendi bindiğim aracım satmadığım 2010 ford transite geçen hafta kapak aldım servis orjinalineki takım diye diretmedi 15 lira dedi tanesine zaten normalide ederide odur yani seatta bu fiyatı görünce servisteki müşteri temsilcisine acaip bağırdım :)
Seata ozel degil bu durum. Arkadasimin pug 207 jant kapagi kayboldu, yanlis hatirlamiyorsam 90 tl demislersi. Neredeyse jant parasi...
emreerdem
11-12-2012, 02:19
tamam belki biraz pahalıda o kadarda abartılcak bi durum yok kol dayamaya 400 tl diyen firma jant kapagına 75 tl normal demiş :D bugün fiatta alsan japonda alsan fransızda alsan almanda alsan servislerin fiyatları yüksek ama 75 tl içinde orjinalini bozmaya değermi orası tartışılır he güç meselesi ama o zaman ona göre hareket edip arabayı öyle seçmek lazım şahin deil ki bu 20 30 lira olsn jant kapağı bu benim fikrim :)