Orijinalini görmek için tıklayınız : Cordobamın Ayna ve Kapı Kolunu Boyatmayı Düşünüyorum?
mustaphatr
27-11-2007, 21:32
İyi günler arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum ve inşallah aktif olacağım. benim bilgisi olan ya da fikir verebilecek arkadaşlara bir sorum olacak 2005 cordoba costa arabamın dikiz aynalarını ve kapı kollarını boyatmak istiyorum sizce sağlıklı olurmu yada boyanırken problem çıkarmı? bu işlem bana ne kadara malolabilr? şimdiden verdğiniz cevaplar için teşekkürler iyi forumlar :)
gorkemsarigul
27-11-2007, 21:52
tahminimce 100ytl ye halledebilirsin zaten dikiz aynaları komple boyanmıyor dışında bulunan kapak boyanıyor benim taviyem kapı cıtalarını boyatsan güzel olabilir
desperado_32
27-11-2007, 23:42
Bi Tercih Daha Var Komple Krom Kaplama Yapabilirsin Güzel Olur Tabi Aracin Rengine Göre Değişir :)
gorkemsarigul
27-11-2007, 23:44
güzel söyledin atilla bunun için de fiyatlar sadece ayna kaplaması 125ytl kapı kollarıda bir okadar vardır tahminim...
desperado_32
28-11-2007, 07:50
güzel söyledin atilla bunun için de fiyatlar sadece ayna kaplaması 125ytl kapı kollarıda bir okadar vardır tahminim...
Ispartada sordum 300 ytl iç ve dış yapmaktalar sağlam bi işçilik ile ama karar abinin boyama işinide tavsiye ederim zaten görkem abi tavsiye etmiş laf söylemeye gerek yok :) saygılarımla
quoasimodo
28-11-2007, 08:46
s-rider,stylance vs.vs. modellerde yaptırmayı arzuladığı işlem fabrika çıkışı olarak geliyor. aracına uygun renkteki bir araçtan bakıp yakışıp yakışmayacağının kararını verebilirsin.
ama krom olayı da fena bir fikir değil.
boya işine gelince bence servisde yaptırman da fayda var çünkü boyanın renk kodlarını en doğru servisler bilir ve doğru rengi onlar daha kolay tutturabilirler.işçilik dışarıya göre biraz daha tuzlu olur ama en azından işçilik daha temiz olur gibi geliyor
mustaphatr
29-11-2007, 00:05
teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için aracımın rengi polar mavi olarak geçiyo yani googleda fln cordoba die arattırdığınzda en çok çıkan renk bu renge krom kaplamanın güzel gideceğini zannetmiorm tabi zevk meselesi gaziantepte de araştıracağm bunu ;)
aramıza hoşgeldin aktif forumlar dilerim
zevk meselesi tabi ki krom kaplamanın hoş görünüp görünmeyeceği ama boya yaptırmayı düşünürsen de sağlam ve temiz işçiliği olan bir ustaya gitmeni öneririm,antep seat müdürümüz fahri abim ile de görüşüp benden veya tekin abimden selam söylersen sana yardımcı olacaktır mutlaka:)
mustaphatr
30-11-2007, 22:40
teşekkür ederim aracı servise götürdüğümde söledğin abilerle de görüşeceğim ayrıca servise seat logolu anahtarlık varmı die sormaya gideceğim :D bugun ne kadar aradysam bulamadm ve sinir oldum :)
gorkemsarigul
30-11-2007, 23:01
bende var vereyim sana:) bi baklava yemeye geldigimde antep'e
mustaphatr
30-11-2007, 23:07
:) ayıpsın ya buyur beklerim her zaman baklava yemeğe :)
gorkemsarigul
30-11-2007, 23:09
:) ayıpsın ya buyur beklerim her zaman baklava yemeğe :)
konu dagılıyor ama napalım ben sadece baklava için gelince antep'e bide baklavanızı cok begenince arada cıkıp gitmek istiyorum en kısa zamanda gelirsem görüşürüz inşallah anahtarlıgın bende merak etme arabaya torpido gözüne koyuyorum sabah:)
mustaphatr
30-11-2007, 23:11
;) eyvalla teşekkürler beklerim gelirsen...