Orijinalini görmek için tıklayınız : RCD 510 video oynatirmi ?
Konularda aradim bulamadim rcd 510 alsam iphone uzerinden video acma sansim varmi bir kablo sayesinde filan baska sistemlerede baktim ekran kalitesi hos gelmedi pioneer da bile rcd 510 hem uygun hemde kaliteli duruyor dedigim hakkinda fikri olan varmi ?
RCD510'da video oynatma özelliği yoktur. Hiçbir şekilde oynatamazsınız. Bazi yerler RCD510'a modül takıyor ve bu özelliği kazandırıyor. Ancak fiyatları RNS510'a denk geliyor. Kısacası maalesef...
Leonturco
30-11-2014, 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=BuwZPblFMBU
Dediğim modül yükleme işlemi :)
Leonturco
30-11-2014, 16:52
Bildiği kadarıyla RCD 510'un ekran çözünürlüğü düşüktü. Yani video oynatırken pek de kaliteli bir görüntü çıkmayacağı kesin... :)
safa 8" androidler var, hiç uğraşma 510'la falan
;1208150']RCD510'da video oynatma özelliği yoktur. Hiçbir şekilde oynatamazsınız. Bazi yerler RCD510'a modül takıyor ve bu özelliği kazandırıyor. Ancak fiyatları RNS510'a denk geliyor. Kısacası maalesef...
Abi dvd gibi degilde telefonun ekraninin aynisini gosterecek sadece tek istedigim budur :D
Adam bir yere dokunuyo baska biryer isliyor abi garip geldi :D
safa 8" androidler var, hiç uğraşma 510'la falan
Abi hepsine baktim ekran kalitesi cok yetersiz ve pahali oluyor 1000 lirayi filan buluyor
Abi hepsine baktim ekran kalitesi cok yetersiz ve pahali oluyor 1000 lirayi filan buluyor
RCD 510'un ekranı hiçbir işe yaramıyor sadece süs amaçlı. Hiçbirşeye destek yok. Boşuna uğraşma :)
zenec'lere baktın mı?
;1208183']RCD 510'un ekranı hiçbir işe yaramıyor sadece süs amaçlı. Hiçbirşeye destek yok. Boşuna uğraşma :)
Hele ucuzlugunda birsey vardi yani simdi ben telefondaki ekrani alamazmiyim rcd 510 dan :D
zenec'lere baktın mı?
800 le 1200 arasi abi butcenin ustune cikiyor :D
Leonturco
30-11-2014, 18:31
Al şundan bana duacı olursun. :)
VOLKSWAGEN NAVİGASYON BLUETOOTH NAVİMEX 9902 EKRANLI TEYP - Araç Multimedya Oynatıcı İlanları sahibinden.com'da. - 189969577 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-volkswagen-navigasyon-bluetooth-navimex-9902-ekranli-teyp-189969577/detay)
zenec'lere baktın mı?
800 le 1200 arasi abi butcenin ustune cikiyor :D
Al şundan bana duacı olursun. :)
VOLKSWAGEN NAVİGASYON BLUETOOTH NAVİMEX 9902 EKRANLI TEYP - Araç Multimedya Oynatıcı İlanları sahibinden.com'da. - 189969577 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-volkswagen-navigasyon-bluetooth-navimex-9902-ekranli-teyp-189969577/detay)
Abi bunun navi siz olani varmi navi kullanmam cunku tek istedigim iphone daki ekrani gostersin ve simdi kullandigimdaki ozellikler olsun :D ama urun iyimis abi diger seceneklere
Leonturco
30-11-2014, 18:48
Abi bunun navi siz olani varmi navi kullanmam cunku tek istedigim iphone daki ekrani gostersin ve simdi kullandigimdaki ozellikler olsun :D ama urun iyimis abi diger seceneklere
Safa ben 7'ye yakın double din aldım, kullandım ve sonra sattım. Bu ürün benim durak oldu. Bunun yerine ancak android korum ama yolda giderken android ile uğraşacak zamanım yoktur. RCD 510'a da on çeker. Eğer orijinal takıntın varsa ona bir şey diyemem. :)
http://www.seatclubturkey.com/muzik-goruntu-sistemleri/41264-navimex-9902-navigasyon-multimedia-unitesi.html
Safa ben 7'ye yakın double din aldım, kullandım ve sonra sattım. Bu ürün benim durak oldu. Bunun yerine ancak android korum ama yolda giderken android ile uğraşacak zamanım yoktur. RCD 510'a da on çeker. Eğer orijinal takıntın varsa ona bir şey diyemem. :)
http://www.seatclubturkey.com/muzik-goruntu-sistemleri/41264-navimex-9902-navigasyon-multimedia-unitesi.html
Tamam abi ben bunu dusuneyim orjinal takintisi olan biri degilim nedenmi gunumuzde secenek boyle konularda cok fazla ve bu cihazin ozelliklerinde rns 510 var oda 2.500 tl cik :))
Abi ayrica cok tesekkur ederim rcd 510 a gore goruntu kalitesi nasil abi :) Leonturco
Leonturco
30-11-2014, 18:58
Abi ayrica cok tesekkur ederim rcd 510 a gore goruntu kalitesi nasil abi :) Leonturco
Rica ederim. Ama sorun yanlış olmuş. :) RCD 510 400x240 çözünürlükte bir cihaz, Navimex 9902 ise 800x480 çözünürlükte yani iki katı netlik var.
Leonturco
30-11-2014, 19:00
RCD 510
•FM/AM Radio Tuner – RDS EON.
•18 station memory (12 FM, 6 AM).
•Available with an optional DAB Digital Radio.
•6½ inch colour touch-screen.
•400 x 240 pixel screen resolution.
•Built-in 6 disk audio CD changer.
•The CD changer plays audio CD and mp3 music files.
•Load up to 6 CDs using the front slot on the radio.
•MP3/CD-R/RW playback capability.
•TMC (Traffic Reporting).
•Optional AUX-in socket for connection to an external media source (iPod and MP3 players).
•4 x 20 watt amplifier power.
•Compatible with steering controls.
•SD card storage (2GB) for playback of mp3 or unprotected WMA music files.
•Original Volkswagen part.
Navimex 9902
7 inch HD Navigasyon
• 3G Bağlantı.
• Televizyon
• Iphone/Ipod Uyumlu (Şarj edebilme,Müzik dosyalarını Çalabilme)
• Dokunmatik TFT HD ekran (16:9)
• 800x400 piksel yüksek çözünürlüklü dijital panel
• Video In ( Kamera görüntüsü veya görüntü aktara bilen harici cihaz bağlantısı için)
• Video Out (Araç içi monitörlere görüntü aktarabilme)
• Bluetooth
• Radyo (Sınırsız Kanal Hafızası)
• RDS (Radyo bilgilerini ekranda görebilme)
• Gelişmiş multimedya özellikleri: Video, müzik, resim ve e-book dosyalarını açabilme
• MP3/MP4 çalma özelliği
• 500 MHz işlemci (ARM11)
• 128 MB Dahili Hafıza
• 128 MB DDR Ram (Daha hızlı rota hesaplama ve uydu bağlantısı)
• Windows™ CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
• Harici GPS anteni ile daha hızlı ve güçlü uydu bağlantısı
• Micro SD kart okuyucu
• USB 2.0 ile yüksek hızda data transferi
• ID3 Tag özelliği ile şarkı isimlerini görebilme
• FM/AM özelliği
Rica ederim. Ama sorun yanlış olmuş. :) RCD 510 400x240 çözünürlükte bir cihaz, Navimex 9902 ise 800x480 çözünürlükte yani iki katı netlik var.
Iyimis abi benim icin o onemli :D
RCD 510
•FM/AM Radio Tuner – RDS EON.
•18 station memory (12 FM, 6 AM).
•Available with an optional DAB Digital Radio.
•6½ inch colour touch-screen.
•400 x 240 pixel screen resolution.
•Built-in 6 disk audio CD changer.
•The CD changer plays audio CD and mp3 music files.
•Load up to 6 CDs using the front slot on the radio.
•MP3/CD-R/RW playback capability.
•TMC (Traffic Reporting).
•Optional AUX-in socket for connection to an external media source (iPod and MP3 players).
•4 x 20 watt amplifier power.
•Compatible with steering controls.
•SD card storage (2GB) for playback of mp3 or unprotected WMA music files.
•Original Volkswagen part.
Navimex 9902
7 inch HD Navigasyon
• 3G Bağlantı.
• Televizyon
• Iphone/Ipod Uyumlu (Şarj edebilme,Müzik dosyalarını Çalabilme)
• Dokunmatik TFT HD ekran (16:9)
• 800x400 piksel yüksek çözünürlüklü dijital panel
• Video In ( Kamera görüntüsü veya görüntü aktara bilen harici cihaz bağlantısı için)
• Video Out (Araç içi monitörlere görüntü aktarabilme)
• Bluetooth
• Radyo (Sınırsız Kanal Hafızası)
• RDS (Radyo bilgilerini ekranda görebilme)
• Gelişmiş multimedya özellikleri: Video, müzik, resim ve e-book dosyalarını açabilme
• MP3/MP4 çalma özelliği
• 500 MHz işlemci (ARM11)
• 128 MB Dahili Hafıza
• 128 MB DDR Ram (Daha hızlı rota hesaplama ve uydu bağlantısı)
• Windows[emoji769] CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
• Harici GPS anteni ile daha hızlı ve güçlü uydu bağlantısı
• Micro SD kart okuyucu
• USB 2.0 ile yüksek hızda data transferi
• ID3 Tag özelliği ile şarkı isimlerini görebilme
• FM/AM özelliği
Bu navimex baya saglammis abi 2.elinin piyasasi kactir abi
Leonturco
30-11-2014, 19:11
Bu navimex baya saglammis abi 2.elinin piyasasi kactir abi
Ben 500 tl'ye almıştım. 1 aylıktı bebe... :) Polo'dan sökülmüş. Ayrıca benim aracın direksiyondan kumandası ile uyum sağlayan tek cihaz oldu. :)
Bende de rcd 510 var ben çok memnunum ama dvs video gps ve geri görüşte daha netlik için üst modeller şart. Rns 510 r versiyon şuan çok ideal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben 500 tl'ye almıştım. 1 aylıktı bebe... :) Polo'dan sökülmüş. Ayrıca benim aracın direksiyondan kumandası ile uyum sağlayan tek cihaz oldu. :)
Abi insallah banada duser oyle birsey :D
Bende de rcd 510 var ben çok memnunum ama dvs video gps ve geri görüşte daha netlik için üst modeller şart. Rns 510 r versiyon şuan çok ideal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiyat acisindanda tam tersi :D