PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sağ arka cam buton arızası

speedar1
28-01-2015, 11:21
Slm arkadaşlar,
Cordoba 2008 aracımın sağ arka camı arka kapıdan açılıp kapanıyor,fakat şöför tarafından sadece kapanıyor açılmıyor.bu sorunla karşılaşan yada bilgisi olan varmıdır.
Teşekkürler..

ismail
28-01-2015, 13:21
speedar1 kardeşim geçmiş olsun
şoför tarafındaki cam kumanda düğmelerini söküp bir bakmanı tavsiye ederim
düğmeye birşey sıkışmış olabilir
kontaklarında ark, oksitlenme olmuş olabilir
bakılması lazım ondan sonra fikir yürütülüp gerekir ise tek gerekir ise komple değişime gidilebilir

speedar1
29-01-2015, 12:01
ismail çok teşekkürler,bi söküp bakıcam,eywallah

teke
29-01-2015, 16:22
Bildiğim kadarıyla söktüğünüzde içinden bir devre kartı çıkacak. İlk olarak bu kartın ön yüzünü bir ıslak mendil ile silip kurulayıp calışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Calışmazsa soğuk lehim falan varmı diye kontrol etmelisiniz. Mekanik bir problem yoksa yüksek ihtimalle tamir edilebilir.

teke
29-01-2015, 16:29
http://www.seatclubturkey.com/showthread.php?t=54264

Detaylı bilgiyi paylaşmışlar Bilginize

dejawu
29-01-2015, 16:45
speedar1 kardeşim geçmiş olsun
şoför tarafındaki cam kumanda düğmelerini söküp bir bakmanı tavsiye ederim
düğmeye birşey sıkışmış olabilir
kontaklarında ark, oksitlenme olmuş olabilir
bakılması lazım ondan sonra fikir yürütülüp gerekir ise tek gerekir ise komple değişime gidilebilir

slm ismail abi.
bu konuyu işyerinde okudum fotolar evde olduğu için cevap yazamamıştım.eve geldiğimde de bitürlü bu konuyu bulamadım tarayıcı beni yanlış yere yölendiriyodu.son zamanlar da böyle problem yaşayan varmı acaba.
yani ben aynı konuda kalabalık yapmak istemiyodum ama extra başlık atmak zorunda kaldım.
speedar1 kardeşimize de affına sığınarak geçmiş olsun diyorum.konumuzu gözden geçirmesinde yara var diye düşünüyorum

ismail
29-01-2015, 16:50
slm ismail abi.
bu konuyu işyerinde okudum fotolar evde olduğu için cevap yazamamıştım.eve geldiğimde de bitürlü bu konuyu bulamadım tarayıcı beni yanlış yere yölendiriyodu.son zamanlar da böyle problem yaşayan varmı acaba.
yani ben aynı konuda kalabalık yapmak istemiyodum ama extra başlık atmak zorunda kaldım.
speedar1 kardeşimize de affına sığınarak geçmiş olsun diyorum.konumuzu gözden geçirmesinde yara var diye düşünüyorum

eline emeğine sağlık kardeşim
harika bir paylaşım olmuş
speedar1 kardeşim bu konudan yardım alabilirsin
http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/54264-cam-acma-butonu-tamiri-bakimi.html#post1250191

dejawu
29-01-2015, 17:01
eline emeğine sağlık kardeşim
harika bir paylaşım olmuş
speedar1 kardeşim bu konudan yardım alabilirsin
http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/54264-cam-acma-butonu-tamiri-bakimi.html#post1250191

saol abi.
sitede böyle bi sorun varmı acaba.bu konuyu akşam site içi aramada buluyorum ama tıklayınca beni alibaba alışveriş sitesi gibi yerlere bağlıyodu.bendenmi kaynaklanıyo acaba.işyerim dede aynısı oluyodu dün

ismail
29-01-2015, 17:08
saol abi.
sitede böyle bi sorun varmı acaba.bu konuyu akşam site içi aramada buluyorum ama tıklayınca beni alibaba alışveriş sitesi gibi yerlere bağlıyodu.bendenmi kaynaklanıyo acaba.işyerim dede aynısı oluyodu dün

bazen aramalar bulunamıyabiliyor
ara sıra aksaklık oluyor yani

speedar1
03-02-2015, 18:24
Paylaşım için teşekkürler dejawu ismail en kısa zamanda bunu uygulayacağım dikkatli bi şekilde