Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç karsılastırma hayırlı cumalar
koridorosman
13-03-2015, 09:21
Mk3 dizel manuel leon aracımla başka bir mk3 dizel manuel aeaç karsılaştırmak istiyorum ses açısından anadolu yakasjnda oturan varmı acaba bn yanına gelirim yeterki anadolu yakası olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
koridorosman
13-03-2015, 14:19
Yokmu 1 kişi yahu
BlueLine
13-03-2015, 14:22
Hayırdır neyin sesi bizde çok seslerden muzdaribiz genelde ben :)
koridorosman
13-03-2015, 15:27
Hayırdır neyin sesi bizde çok seslerden muzdaribiz genelde ben :)
Debriyaj sesi ama test etmem lazım biri var dio biri yok dio aklım karıstı iyice test etmeden rahatlamıcam anlaşılan
BlueLine
13-03-2015, 16:15
Debriyaj sesi ama test etmem lazım biri var dio biri yok dio aklım karıstı iyice test etmeden rahatlamıcam anlaşılan
Vaar 1. vitesten 2. vitese geçip ayağını debriyajdan çekerken tak diye bir ses oluyor işte bende %80 oluyor yani ama diğer viteslerde yok. sadece 1.vitesten 2. vitese geçişte
buluşmalar oluyor belki orda deneme şansın olabilir bir arkadaştan.
koridorosman
13-03-2015, 19:59
Vaar 1. vitesten 2. vitese geçip ayağını debriyajdan çekerken tak diye bir ses oluyor işte bende %80 oluyor yani ama diğer viteslerde yok. sadece 1.vitesten 2. vitese geçişte
Kardeşim bu ses neden ama çözümü yokmu hiç bi araçta duymuyorm 1 den 2 ye atarken lak diye ses geliyo ve kafama takıyorm he her zaman gelmio ama cogu zaman geliyo
koridorosman
13-03-2015, 20:00
buluşmalar oluyor belki orda deneme şansın olabilir bir arkadaştan.
Buluşmalar ne gün oluyo nerden bulucam ki sayfaya yabancıyım biraz :)
bambam11
13-03-2015, 20:01
bir fikir olarak; motor takozu... çok yumuşak sarsıntı yapıyor.
koridorosman
13-03-2015, 20:22
bir fikir olarak; motor takozu... çok yumuşak sarsıntı yapıyor.
Motor kulağı değişti zaten ses gitmedi he neye göre niçin değiştirdiler bilmiyorum ses için değiştirdiler ama ses gitmedi sonra normal bu ses dediler
bambam11
13-03-2015, 20:26
motor kulağı kopunca bu bahsettiğiniz gibi ses geliyor adamlar da bundan değiştirmiş ama ben bu şikayeti çok okudum büyük ihtimal takozun orijinali yumuşak, orada hata var, yapacak bir şey yok.
kauçuk hesabı kolay iş değil.
Sinan3405
13-03-2015, 21:15
seat demek eski saat gibi ses demek bendende ufaktan onden lukurtu gelmeye basladı
İstanbul (http://www.seatclubturkey.com/istanbul)
mustafaipek
13-03-2015, 22:37
29 martta ataşehir'de süslü konak'ta var buluşma. Forumdan ararsan konuyu bulursun. Sayg.
koridorosman
14-03-2015, 11:13
29 martta ataşehir'de süslü konak'ta var buluşma. Forumdan ararsan konuyu bulursun. Sayg.
Hafta içi olaydı kesin gelirdimde pazar günü zor yahu :(
o ses malum benim araçta da var 3 defa motor kulağını değiştirdim ama belli bir süreden sonra tekar ett,.Birde alman yan sanayi deneyecem...orj işe yaramadı
koridorosman
14-03-2015, 15:34
o ses malum benim araçta da var 3 defa motor kulağını değiştirdim ama belli bir süreden sonra tekar ett,.Birde alman yan sanayi deneyecem...orj işe yaramadı
Sizin ses nasıl bir ses ki 1 den 2 ye gecerken lak sesi mi var sizdede bn sadece leonda var biliyorum ;)
koridorosman Kimi DSG sıkıntı çıkarıyor diye Manuel tavsiye ediyor kimi de Manuelden şikayetçi :) Olayı çözemedim valla.
koridorosman
15-03-2015, 00:06
koridorosman Kimi DSG sıkıntı çıkarıyor diye Manuel tavsiye ediyor kimi de Manuelden şikayetçi :) Olayı çözemedim valla.
Sen olayı çözememişşin ben leonu çözemedim 4. Aracım ki 3. De leondu mk2 debriyajdan hiç böle ses duymadım teknik uzman bile geldi mk3 lerde değişik volan yapısı kullanılmış o yüzden 1 ve ikinci viteslerdeki lak sesi debriyajı hızlı cekersen normalmiş dier arabalarda hızlı yavaş bu ses yok keşke değişik volanı kullanmasalardı bi araç denedim aynı ses vardı bi araç daha deneyince içim rahat edecek :)
Sen olayı çözememişşin ben leonu çözemedim 4. Aracım ki 3. De leondu mk2 debriyajdan hiç böle ses duymadım teknik uzman bile geldi mk3 lerde değişik volan yapısı kullanılmış o yüzden 1 ve ikinci viteslerdeki lak sesi debriyajı hızlı cekersen normalmiş dier arabalarda hızlı yavaş bu ses yok keşke değişik volanı kullanmasalardı bi araç denedim aynı ses vardı bi araç daha deneyince içim rahat edecek :)
Benim ki DSG olduğu için yorum yapamayacam :) Şimdili sıkıntı yok. İnşallah da olmaz
koridorosman
15-03-2015, 23:45
Yok emin ol dsg cok daha iyi manuelden hiç olmazsa daha seri Sedatca
Yok emin ol dsg cok daha iyi manuelden hiç olmazsa daha seri Sedatca
Sport modda sürmenin verdiği zevki hiç bir şey vermiyor yaa ;)
Sizin ses nasıl bir ses ki 1 den 2 ye gecerken lak sesi mi var sizdede bn sadece leonda var biliyorum ;)
benim araçtaki ses motor kulağından geliyor,luk luk gibi
koridorosman
17-03-2015, 13:48
benim araçtaki ses motor kulağından geliyor,luk luk gibi
Bnmki luk değil lak gbi 1 den 2 ye atınca geliyo;)