Orijinalini görmek için tıklayınız : Toplu Vogtland Yay Alım Konusu...
ShaRLooT
13-04-2015, 09:39
Arkadaşlar bu Vogtland yayların fiyatları malum en ucuz 550TL'den satılıyor biz kendi aramızda toplanabilirsek belki bir nebze daha indiririz fiyatları bu yüzden bu konuyu açtım.
Aşağıya liste yapıyorum başka varmı toplu halde Vogtland-H&R-Eibach yay almak isteyen?
1- ShaRLooT 1.4 TSI 150hp - 45mm Vogtland - Antalya
2- @stahancı 1.4 TSI 150hp - 45mm Vogtland - Antalya
3- jimikeys 1.4 TSI 140hp - 45mm Vogtlan - Antalya
4- kaanz 1.4 TSI 140hp - 35mm Vogtlan - İstanbul
qaLLardo
26-05-2015, 13:37
Merak ettim neden herkes Vogtland tercih ediyor ?
emirkayra
26-05-2015, 13:47
Merak ettim neden herkes Vogtland tercih ediyor ?
konfor açısından en iyisi vogtland zafer hocam
yuzufyılmaz
26-05-2015, 13:53
ShaRLooT kardeşim kaç kişi olur isek fiyat ne kadar olur onunla alakalı bir bilgi alabildin mi ? atıyorum kişiyle konusup 10-15 kişi olsak fiyatta şu olur dese güzel. ki bende alırım H&R yaylar var gerçi 4 lük ama voglant 4.5 hem konfor hemde güzel düşürüyor.
merhaba arkadaşlar, aklımızda olan bir konu fakat 4,5 luk vogtland'lı bir leon fr görseli var ise çok iyi olur , ayrıca bu yaylar alındığında spor süspansiyona ihtiyaç var mıdır ?
ayrıca böyle birşey buldum internette;
Spor Süspansiyonlar :: Coil over :: Jom :: Seat :: Jom Blueline Coilover, Seat Leon (1P) 1.4T/1.6/1.6 Tdi/2.0/2.0T/1.9 Tdi 2006- Sonrası - Aracınız İçin Her Şey Burada (http://www.x-tremetuning.com/shop/spor-suspansiyonlar/coil-over/jom/seat/jom-blueline-coilover-seat-leon-1p-1.4t-1.6-1.6-tdi-2.0-2.0t-1.9-tdi-2006-sonrasi/)
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok iyi olur.
serhat58
27-05-2015, 08:11
Bende alıcam vogtland 35 mm 1,4 tsi fr ama fiyat ne kadar olacak şuan 480'ne alıncak yer var
ben de 3,5 - 4,0 MM almayı düşünüyorum. ibiza 6j 1.4
serhat58
27-05-2015, 11:45
vogtland yay kullananlara bi sorum olacak geçenlerde bi satıcıyla konuştum fr da 4,5 luk takıyosun 3,5 düşüyo dedi kafam karıştı bu ne kadar doğru arkadaşlar
Metin Can
27-05-2015, 11:52
Şu kadar kişi toplanırsa fiyat bu kadar olur gibi bir bilgi olursa faydalı olur
qaLLardo
28-05-2015, 16:25
konfor açısından en iyisi vogtland zafer hocam
Peki hocam Eibach 5cm liklerle arasında ne gibi fark vardır. Açıkcası ben eibachlerin düşüşünden pek memnun değilim. Çamurluk lastik arası boşluk rahatsız ediyor. Coilover düşünüyorum fakat fiyatlarda çok yüksek yukarıda arkadaşında dediği gibi bu coilover benimde dikkatimi çekti fiyatıda uygun oldukça nasıldır acaba ..
Seat Leon JOM BLULİNE COİLOVER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 161370337 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-jom-bluline-coilover-161370337/detay)
serhat58
28-05-2015, 18:25
ShaRLooT senden bi ses çıkmadı talep artıyo biyerle bağlantı kurdunmu sonuç çıkacakmı
Fiyat uygun olursa bende alırım
1.4 TSI FR 125hp vogtland 45mm
Fiyat uygun olursa 2 tanede ben alabilirim TDI icin olacak 3,5
emirkayra
28-05-2015, 22:09
Peki hocam Eibach 5cm liklerle arasında ne gibi fark vardır. Açıkcası ben eibachlerin düşüşünden pek memnun değilim. Çamurluk lastik arası boşluk rahatsız ediyor. Coilover düşünüyorum fakat fiyatlarda çok yüksek yukarıda arkadaşında dediği gibi bu coilover benimde dikkatimi çekti fiyatıda uygun oldukça nasıldır acaba ..
Seat Leon JOM BLULİNE COİLOVER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 161370337 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-jom-bluline-coilover-161370337/detay)
vogtland 3.5 cm kullandım mk3 tdi leonumda çok memnundum ve tam düşüş sağlamıştı yani 3.5 cm.şimdiki leonum sizinkiyle aynı kesinlikle spor yay düşünmüyorum direk coilover'e geçiş yaparım ya da öylece kalır dokunmam.coilover'de kw v1 veya v2 den başkasına bakmayın bence
ShaRLooT
29-05-2015, 07:54
serhat58 yuzufyılmaz talep az diye çok üstelemedim sayı çoğalacaksa araştırma yaparız ama bi yerle görüşmüştüm öyle ahım şahım indirim yapamayız demişti.
Kar oranları düşükmüş vs. vs.
serhat58
29-05-2015, 08:00
serhat58 yuzufyılmaz talep az diye çok üstelemedim sayı çoğalacaksa araştırma yaparız ama bi yerle görüşmüştüm öyle ahım şahım indirim yapamayız demişti.
Kar oranları düşükmüş vs. vs.
ozaman bende bugün bi bağlantı kuruyum cevap yazarım
ozaman bende bugün bi bağlantı kuruyum cevap yazarım
Arkadaşlar, Bursa x-treme tuning ile konuştum, önümüzdeki çarşamba günü (10.06.2015) Almanya'dan almış olduğu yaylar geliyormuş. Konuşma esnasında 4,5cm'lık vogtland yayın toplamda 3,5cm düşüreceğini söyledi serhat58 (FR'lar için), fiyat olarakta 600tl dedi (kargo dahil) kendi ustamızda taktırmamız falan 700-750 tl'yi bulur gibi. Çoklu alımlarda dediğiniz gibi çok fazla birşey yapamıyoruz dedi. (3,5cm almak isteyenler için bence; amörtisör'e ağırlık ve sıkıntı 4cm'den üstü için olacağından 4,5 luk almanız daha mantıklı geldi)
Biraz daha kasabilsek (uçurum var arada farkındayım) ft tuning'de 2.000tl'ye "ST variant1 coilover" var dün konuştum kendisi ile max 6cm düşürülebiliyormuş. Bilgilerinize
Bluetouch
01-06-2015, 16:43
Arkadaşlar, Bursa x-treme tuning ile konuştum, önümüzdeki çarşamba günü (10.06.2015) Almanya'dan almış olduğu yaylar geliyormuş. Konuşma esnasında 4,5cm'lık vogtland yayın toplamda 3,5cm düşüreceğini söyledi (FR'lar için), fiyat olarakta 600tl dedi (kargo dahil) kendi ustamızda taktırmamız falan 700-750 tl'yi bulur gibi. Çoklu alımlarda dediğiniz gibi çok fazla birşey yapamıyoruz dedi. (3,5cm almak isteyenler için bence; amörtisör'e ağırlık ve sıkıntı 4cm'den üstü için olacağından 4,5 luk almanız daha mantıklı geldi)
Biraz daha kasabilsek (uçurum var arada farkındayım) ft tuning'de 2.000tl'ye "ST variant1 coilover" var dün konuştum kendisi ile max 6cm düşürülebiliyormuş. Bilgilerinize
ST ile görüşüp 2000 üzerinden indirim yaptıramazmıyız?
ST ile görüşüp 2000 üzerinden indirim yaptıramazmıyız?
SCT üyelerine indirimli hali 2.000tl dedi, normalde 2.300 yazıyor sitede ama toplu alım konusu olursa belki ufak birşey yapabilirler. Bu adamlar distribütör firma olduğunu söylediler, KW ile arasındaki tek fark; KW- krom kaplama , ST- galvaniz kaplı olmasıymış. (aynı fabrika'dan çıkma olup bu sebepten dolayı aradaki fark 800tl gibi bir tutardır)
Kullanan arkadaşlardan yorumları almak lazım çünkü sertlik ve yumuşaklık ayarları bulunmuyor. Variant2 (yumuşaklık-sertlik ayarlı ) olanlar ise 3.500 tl'den başlıyor. X-treme tuning şuan Almanya'dan 1adet Vogtland coil v2 getiriyormuş 4.000 küsür liraya sipariş almış, ST v1 için kullanılabilir dedi. Bende takip ediyorum çünkü aracı virajlarda zaptetmek zor oluyor. Kaputun altındaki gücü yer çekimi ile birleştirmek şart oldu :) :)
Bu arada aşağıdaki konularıda incelemenizi tavsiye ederim, fotoğraflı ve yazılı olarak arkadaşlarımız çok güzel anlatmışlar.
http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz/56434-spor-yay-mk3-leon.html
http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz/55997-2014-leon-var-bende-spor-yay-dusunuyorum.html
bu işlemleri fikir birliği ile yapabilirsek min. skıntı yaşarız diye düşünüyorum
Bluetouch
01-06-2015, 17:18
SCT üyelerine indirimli hali 2.000tl dedi, normalde 2.300 yazıyor sitede ama toplu alım konusu olursa belki ufak birşey yapabilirler. Bu adamlar distribütör firma olduğunu söylediler, KW ile arasındaki tek fark; KW- krom kaplama , ST- galvaniz kaplı olmasıymış. (aynı fabrika'dan çıkma olup bu sebepten dolayı aradaki fark 800tl gibi bir tutardır)
Kullanan arkadaşlardan yorumları almak lazım çünkü sertlik ve yumuşaklık ayarları bulunmuyor. Variant2 (yumuşaklık-sertlik ayarlı ) olanlar ise 3.500 tl'den başlıyor. X-treme tuning şuan Almanya'dan 1adet Vogtland coil v2 getiriyormuş 4.000 küsür liraya sipariş almış, ST v1 için kullanılabilir dedi. Bende takip ediyorum çünkü aracı virajlarda zaptetmek zor oluyor. Kaputun altındaki gücü yer çekimi ile birleştirmek şart oldu :) :)
Bu arada aşağıdaki konularıda incelemenizi tavsiye ederim, fotoğraflı ve yazılı olarak arkadaşlarımız çok güzel anlatmışlar.
http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz/56434-spor-yay-mk3-leon.html
http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz/55997-2014-leon-var-bende-spor-yay-dusunuyorum.html
Hocam sen leonu zaptedemiyorsun biz cuprayı napalım :Sct 001: tamam Yusuf Abi kontak bilgisi vermiş birde ben arayayım şu KW için.
Hocam sen leonu zaptedemiyorsun biz cuprayı napalım :Sct 001: tamam Yusuf Abi kontak bilgisi vermiş birde ben arayayım şu KW için.
hocam ben arkadaşımın cuprayı kullandım böyle bir güç olamaz, önce yay ardından özel coil koymuştu gram atmıyordu yolda o yüzden sana katılıyorum :) güçlü makinaların yolda atmamasını sağlamak lazım yay, süspansiyon ve lastik olarak bişeyler yapmak mecbur kalıyor.
FT Tuning kemal bey konu ile ilgileniyor, pazarlığınız sağlam ve ikna kabiliyetiniz yüksek ise bu işi 1.800'e bağlarsınız :) :) :)
uğurtürkmen
01-06-2015, 19:57
Arkadaşlar bende Bu yay konusu ile alakalı uzun zamandır araştırma yapıyorum yay olarak herkesin tavsiyesi kesinlikle vaglant 4:50 olan yay fr paketler için 3:50 İndiriyor diğer paketler için 4:50 İndiriyor zaten fr diğerlerine göre düşük coil olarak ben de Ft tınıngle görüştüm Kw v1 var sadece yeni Leo'na uyan Yükseklik alçaklık ayarlı yumuşaklık ayarı olan daha çıkmamış ve fiyatı 950 euro v1 olanın
Başka bir alternatif olarak custom coil yapan yerler var onuda araştırdım hatta FReDd arkadaşımız yaptırmış önlere coil arkalara yay pres Yada spor yay koyarak iş cözulebılıyor fıyatı ise kendı on amortısorleri kullanırlarsa 500 tl kullanmazlarsa 700 tl oluyor yay pres de 100 tl desek gayet makul fiyat ve yaptırıpta sıkayet edenı hıc duymadım
Sent from my iPhone using Tapatalk
serhat58
02-06-2015, 16:32
Arkadaşlar, Bursa x-treme tuning ile konuştum, önümüzdeki çarşamba günü (10.06.2015) Almanya'dan almış olduğu yaylar geliyormuş. Konuşma esnasında 4,5cm'lık vogtland yayın toplamda 3,5cm düşüreceğini söyledi serhat58 (FR'lar için), fiyat olarakta 600tl dedi (kargo dahil) kendi ustamızda taktırmamız falan 700-750 tl'yi bulur gibi. Çoklu alımlarda dediğiniz gibi çok fazla birşey yapamıyoruz dedi. (3,5cm almak isteyenler için bence; amörtisör'e ağırlık ve sıkıntı 4cm'den üstü için olacağından 4,5 luk almanız daha mantıklı geldi)
Vidin cevap için teşekkürler 1 aydır xtreme le görüşüyorum haftaya geliyor falan filan 1 ay oldu hala gelecek bende görüştüm geçenlerde yine kesin bi gün veremiyolar ama bana daha uygun bi fiyat söylemişlerdi ürün bi gelsin daha net bi görüşme sağlayalım
Vidin cevap için teşekkürler 1 aydır xtreme le görüşüyorum haftaya geliyor falan filan 1 ay oldu hala gelecek bende görüştüm geçenlerde yine kesin bi gün veremiyolar ama bana daha uygun bi fiyat söylemişlerdi ürün bi gelsin daha net bi görüşme sağlayalım
Doğru kararlar verebilmek için beyin fırtınası yapmak güzel fikir ShaRLooT. aynen buradan haberleşiriz serhat58 Bu arada aşağıdaki linkteki aracın sahibi burada olabilir maşallah :) araçta 5cm eibach sportline yay varmış ben tutuldum fakat özellikleri ve oluru hakkında görüş ve fikirlerinize sunmak isterim.
FULL DONANIMLI SEAT LEON MK3 FR (http://forum.donanimhaber.com/m_100432206/f_//tm.htm#100475193)
serhat58
03-06-2015, 12:36
Doğru kararlar verebilmek için beyin fırtınası yapmak güzel fikir ShaRLooT. aynen buradan haberleşiriz serhat58 Bu arada aşağıdaki linkteki aracın sahibi burada olabilir maşallah :) araçta 5cm eibach sportline yay varmış ben tutuldum fakat özellikleri ve oluru hakkında görüş ve fikirlerinize sunmak isterim.
FULL DONANIMLI SEAT LEON MK3 FR (http://forum.donanimhaber.com/m_100432206/f_//tm.htm#100475193)
arkadaş tam yapmış spacer larla olayı tamamlamış spacer benim arkalarada şart 15 mm önler için taviye edermisiniz 2012 FR'a
arkadaş tam yapmış spacer larla olayı tamamlamış spacer benim arkalarada şart 15 mm önler için taviye edermisiniz 2012 FR'a
Önler için 15mm ideal ben gecen gün taktım
Arkalar 20mm önler 15mm çokta güzel duruyo
serhat58
03-06-2015, 12:47
Önler için 15mm ideal ben gecen gün taktım
Arkalar 20mm önler 15mm çokta güzel duruyo
evet spacer konusunda haklısın jant olarakta 18 e geçmeyi düşünüyodum ama heycan olayını biraz düşürüp orijinal fr jantlarını spacer ve 4,5 luk vogtland lerle desteklemeye karar verdim lastik ve jant işi epey bi tuzluya kaçıyo
evet spacer konusunda haklısın jant olarakta 18 e geçmeyi düşünüyodum ama heycan olayını biraz düşürüp orijinal fr jantlarını spacer ve 4,5 luk vogtland lerle desteklemeye karar verdim lastik ve jant işi epey bi tuzluya kaçıyo
Aynen senin gibi düşünüyorum
Spacer işini çözdüm ama vogtland takipteyim
ylmazerd.1
24-06-2015, 20:40
Vidin arabayi basacaksan haberim olsun ne alip ne yaptigin konusunda sen titiz adamsin en iyisini bulur yaparsin benide haberdar et okey vermen yeterli kardesim :)
Arkadaşlar vogtland yay alacaklar listesine benide ekleyebilirsiniz, Leon 5f 1.6 tdi 4.5 lik yay
Sent from my iPhone using Tapatalk
uğurtürkmen
24-06-2015, 22:53
Bende okadar bekledim extrem geldibdiye aradilar verdikleei fiyat 100 tl artmis bende gittim coil yaptirdim ve cok memnunum tavsiye ederim
Bende okadar bekledim extrem geldibdiye aradilar verdikleei fiyat 100 tl artmis bende gittim coil yaptirdim ve cok memnunum tavsiye ederim türkmen custom coil mi yaptirdin, yolda gdisi ve hakimiyet durumu nasil? Bizde vogtland bekledik ama absurt fiyatlar soyluyorlar uzerine 1lira eklesek stvariant 1 coil var
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uğurtürkmen
24-06-2015, 23:07
türkmen custom coil mi yaptirdin, yolda gdisi ve hakimiyet durumu nasil? Bizde vogtland bekledik ama absurt fiyatlar soyluyorlar uzerine 1lira eklesek stvariant 1 coil var
Ben onlere custom coil arkalara ores yapturdum memnunum test etnek isteyen varsa musait bi zamanda olur yakinsaniz sayet cok diplere basarsam sekme artiyor ama yay kadar basarsam konfor yol tutus suoer benim gözlemim bu
serhat58
25-06-2015, 08:53
xtreme okadar bekletti bizi fiyatıda fırlatmış abi kimse almasın xtremden prim vermeyin fırsatçılara
Canmurat
25-06-2015, 09:12
Ben 3.5 lukları satıyorum 4 bin km kullandım ama hr yaylar:)
xtreme okadar bekletti bizi fiyatıda fırlatmış abi kimse almasın xtremden prim vermeyin fırsatçılara
Ben bu hafta aldım x- tremeden voglant 5cm 2010 mk2 500 tl böyleydi zaten fiyatları 80 tl montaj verdim
serhat58
29-06-2015, 17:04
Ben bu hafta aldım x- tremeden voglant 5cm 2010 mk2 500 tl böyleydi zaten fiyatları 80 tl montaj verdim
senin aldığın yay fr ada uymuyomu peki
senin aldığın yay fr ada uymuyomu peki
Uyuyo ayni yay
serhat58
01-07-2015, 08:29
Uyuyo ayni yay
kardeşim aracının fotolarını atma şansın varmı nasıl bi görüntü elde ettin
Benide listeden çıkarın
Bende yaylandın vogtland 50mm aldım
kardeşim aracının fotolarını atma şansın varmı nasıl bi görüntü elde ettin
http://i.hizliresim.com/EYkvdn.jpg (http://hizliresim.com/EYkvdn)