Orijinalini görmek için tıklayınız : Havalandirmaya bozuk para kaçti
yagizeyb
09-09-2015, 10:37
Merhabalar
Arkadasim yolda seyir halindeyken yazi mi tura mi anlamak icin metal parayi on cama dogru firlatti. Seke seke tam on havalandirmaya girdi. Totem yapiyim derken.. Haftalardir bisi olmadi iyi bari diyordum ama simdi trim sesi zanlettigim sesin 250 kurusluk metal paranin oynamasi oldugunu fark ettim.
Onerileriniz neler? Servise sordum komple cikartiriz on konsolu sorun degil ama taktiktan sonra ilk gunku gibi sessiz olmaz dedi. Bozuk paranin sallanma sesi ise hic kesilmiyor. Tesekkurler
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RedBLacKJiMi
09-09-2015, 11:11
Geçmiş olsun sıkıntılı bi durum dedikleri gibi belki dahada önüne geçilemeyecek bi sesle karşı karşıya kalınabilir.Ben tüm kapıları söktürmeye şahsen korkuyorum trim sesi beni de bunaltmış durumda ama halen kara kara düşünüyorum.15 bin bakımını bekliyorum o gün hem bakım hemde sanırım söktürücem kapı döşemelerini.Ama göğsün riski daha fazla yine de karar sizin. yagizeyb
Geçmiş olsun. Araba içinde yazı tura atarken abartılınca böyle oluyormuş demek ki. Para acaba çok aşağı indimi? En olmadı göğüsü sökmektense çocukluğumuzun taktiği ile bir ipe mıknatıs bağlanarak belki çekilir
kötü olmuş, mıknatış parayı tutmaz sanırım, gözüküyorsa çift taraflı bantla falan almayı deneyin
yagizeyb
09-09-2015, 16:59
Tesekkur ederim. Para gozukmuyor birde miknatis ceker mi deniyim. Aynen totem totemde bir yere kadar, israr etmiceksin yazi gelecek diye :)
by_carisma33
09-09-2015, 18:42
Mıknatıs çekmez, para parayı çeker :P Şaka bir tarafa skoda forumunda adam endoskobi cihazı gibi parmak kamera ve ledle havalandırmaya bakmış nereye gitti diye :)
yagizeyb
09-09-2015, 22:47
Mıknatıs çekmez, para parayı çeker [emoji14] Şaka bir tarafa skoda forumunda adam endoskobi cihazı gibi parmak kamera ve ledle havalandırmaya bakmış nereye gitti diye :)
Saka gibi ya valla onu yapacak dusunceye psikolojiye kavusur muyum bilmiyorumda, bozuk yol gormesin basliyor oynamaya. Cok sinir bozucu. Servisde ilgilene sordum biri yuzugunu dusurmus dedi, 350 tlye almis yuzugu. Sokun komple yuzugu almam gerek demis iscilik 500 tl tutmus ama adam yuzuge kavusmus oyle anlatti[emoji4]
Mıknatıs çekmez, para parayı çeker :P Şaka bir tarafa skoda forumunda adam endoskobi cihazı gibi parmak kamera ve ledle havalandırmaya bakmış nereye gitti diye :)
Adam profesyonel :d