PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tampon göçük düzeltme kendinizde yapabilirsiniz

34Deniz
13-11-2015, 17:41
daha önce yabancı bir video görmüştüm bu gün komşunun fiestasının tamponunu kaldırıma vurmasıyla içine çökmüştü , videodan esinlenerek kendim hem denemek istedim hemde bir video çekeyim dedim , burada en önemlisi suyun ne kadar sıcak olursa o kadar işimizin kolay olacağını da belirtmek isterim , bu videodaki tampon daha önceden de boyandıgı için boyaları biraz attı amaç test etmekti , orjinal boyalı bir tampon olsa boyaları bu kadar dökülmezdi ,

böyle bir durumla karşılaşırsanız hiç merak etmeyin sadece lazım olan kaynar su :)

https://www.youtube.com/watch?v=CcWjeF0ytws

Sinan3405
13-11-2015, 17:44
vay supersın abi

34Deniz
13-11-2015, 17:58
vay supersın abi

senin tampona da bir el atmak lazım ufaktan :)

Junkers
13-11-2015, 19:38
Bizim kuzene bir taksi çarpmıştı. Çamurluğu çöktü içeri. Aracı megane dı. Taksici abi ya bunlar plastik. Eve git su kaynat dök düzelir. Düzelmezse gel diyip göndermiş. Beni aramıştı lan adam beni kekledi gitti diye :D

Biraz fön makinesi ile ısıttık biraz sıcak su döktük... Bi pasta cila... Hallettik :) o geldi aklıma :)

Eline emeğine sağlık abi. Paylaşım için teşekkürler.

BlueLine
13-11-2015, 21:08
Fön makinası çok daha iyi iş görüyor ama sağlam makina olması lazım kendini yakmasın :) birde iyi sıcak verenlerden olacak Fiat Uno araçta plastik tamponu 5dk da halettik. Arka tamponun köşesi komple içeri girmişti düzeldi.

serhat1
13-11-2015, 22:00
benim ibiza ya arka köşeden ufak dokunmuslardı bende aynı sekilde düzelttim

sahin39
14-11-2015, 17:07
daha önce yabancı bir video görmüştüm bu gün komşunun fiestasının tamponunu kaldırıma vurmasıyla içine çökmüştü , videodan esinlenerek kendim hem denemek istedim hemde bir video çekeyim dedim , burada en önemlisi suyun ne kadar sıcak olursa o kadar işimizin kolay olacağını da belirtmek isterim , bu videodaki tampon daha önceden de boyandıgı için boyaları biraz attı amaç test etmekti , orjinal boyalı bir tampon olsa boyaları bu kadar dökülmezdi ,

böyle bir durumla karşılaşırsanız hiç merak etmeyin sadece lazım olan kaynar su :)

https://www.youtube.com/watch?v=CcWjeF0ytws
Deniz abi öncelikle paylaşımın için teşekkürler tampondaki çizikler rütuş kalemi ile düzelirmi merak ettim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

34Deniz
14-11-2015, 19:48
Deniz abi öncelikle paylaşımın için teşekkürler tampondaki çizikler rütuş kalemi ile düzelirmi merak ettim

bu videodaki tampon daha önceden boyandıgı için boyalar attı ama normal orjinal bir boya olsaydı atmazdı bu kadar rütüş ile hallolorudu , ya bir de sultangazi yazıyor tahmin ettiğim şahinmisin :)

sahin39
14-11-2015, 19:50
bu videodaki tampon daha önceden boyandıgı için boyalar attı ama normal orjinal bir boya olsaydı atmazdı bu kadar rütüş ile hallolorudu , ya bir de sultangazi yazıyor tahmin ettiğim şahinmisin :)
Aynen abi tahmin ettiğin şahinim biraz geç oldu ama katıldık aranıza

34Deniz
14-11-2015, 22:11
Aynen abi tahmin ettiğin şahinim biraz geç oldu ama katıldık aranıza

oo hoşgeldin aramıza Şahin :)

sahin39
14-11-2015, 22:12
oo hoşgeldin aramıza Şahin :)
Teşekkürler abi hoşbulduk nasip olupta bir daha görüşemedik abim ya

34Deniz
14-11-2015, 22:13
Teşekkürler abi hoşbulduk nasip olupta bir daha görüşemedik abim ya

Yeri biliyorsun herzaman beklerim

Sent from my iPhone using Tapatalk

sahin39
14-11-2015, 22:14
Yeri biliyorsun herzaman beklerim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Inşallah abim inşallah

ismail
14-11-2015, 23:01
eline emeğine sağlık 34Deniz abi
çok güzel bir örnekle açıklamışsın

Berat
14-11-2015, 23:27
abi helal olsun cidden, asiri pratik bi çözüm aklımızda bulunur artık

adige58
15-11-2015, 11:47
Artık haldır huldur park zamanı :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

34Deniz
15-11-2015, 11:54
eline emeğine sağlık 34Deniz abi
çok güzel bir örnekle açıklamışsın

sende sağol abi ne demek bazı arkadasların başına geliyor böyle durumlar onun için uygulamalı olarak video ya çektimki kendileri de yapabilsinler acaba yapabilirmiyim demesinler diye :)