Orijinalini görmek için tıklayınız : [ NEDİR ] Ultra Racing Spor yay
MERHABA,
ARkadaşlar abiler. Aracıma 'ultra racing 5 cm' yay alacağım. Fakat hiç yorum bulamadım. Eibach tarafından üretiliyor deniliyor sadece. Fakat bu ne kadar doğrudur. Tecrubeli bilgili abiler yardım ederse sevinirim.
ersnbzkrt
03-05-2016, 18:58
2629 kardeşim eibach veya vogtland ile ne kadar fiyat var? Değecek bir fark yoksa hiç girme, kafan rahat olsun.
2629 kardeşim eibach veya vogtland ile ne kadar fiyat var? Değecek bir fark yoksa hiç girme, kafan rahat olsun.
Abi 300 lira gibi bi rakam var.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersnbzkrt
03-05-2016, 19:01
Abi 300 lira gibi bi rakam var.
Hiç sanmıyorum ki o yay eibach'ın ikinci ürünü olsun. İyice araştırmak lazım, bir bilen çıkacaktır umarım. Aksaray'da ucuza satılan yaylardan olmasında
Umarım abi. eğer satıcı garanti vermezse asla almam zaten. ismail abi acil yardım sana ihtiyac var :)
Hknyenign
03-05-2016, 19:03
2629 ersnbzkrt az önce araştırdım,pek duymamıştım bu markayı ama dediğiniz gibi eibach üretimi yazıyor,fiyatı da 325-350 gibi rakamlar arasında değişiyor. Eibach vogtland'a göre daha sert mesela, bu yay eibach'ten daha sert olabilir mi diye düşünmeden edemedim :/
Yürüyen aksam önemli, bence ucuza kaçmamak gerekir, bir de 5 cm lik olunca risk daha da artıyor
ersnbzkrt
03-05-2016, 19:15
2629 ersnbzkrt az önce araştırdım,pek duymamıştım bu markayı ama dediğiniz gibi eibach üretimi yazıyor,fiyatı da 325-350 gibi rakamlar arasında değişiyor. Eibach vogtland'a göre daha sert mesela, bu yay eibach'ten daha sert olabilir mi diye düşünmeden edemedim :/
Nerede yazıyor, kutusunda filan mı eibach yazıyor. Yoksa satıcının mı söyle mi? Distribütör-leri arayıp sormak lazım. Bana pek mantıklı bir fiyat gelmedi. Kullananda yok belkide çok serttir dediğin gibi eibach zaten sert yaylar arasında
Hknyenign
03-05-2016, 19:17
ersnbzkrt satıcının söylemi,malum sitede öyle belirtilmiş yani,kesin bir bilgi yok ama bazen çok farklı markalarda da çok iyi yaylar çıkabiliyor.
Nerede yazıyor, kutusunda filan mı eibach yazıyor. Yoksa satıcının mı söyle mi? Distribütör-leri arayıp sormak lazım. Bana pek mantıklı bir fiyat gelmedi. Kullananda yok belkide çok serttir dediğin gibi eibach zaten sert yaylar arasında
Abi bu firma zaten kule gergisi yapio. Onu biliom ama. Yay konusunda bilgim yok.
Yürüyen aksam önemli, bence ucuza kaçmamak gerekir, bir de 5 cm lik olunca risk daha da artıyor
Kardesim adam garantisini verdi. Eger begenmezsen mal benim dio. Golf 7sinde kullaniyormus.
Toplu alimda indirim yapacakmis arkadaslar ben alip deneyecegim.
Kardesim adam garantisini verdi. Eger begenmezsen mal benim dio. Golf 7sinde kullaniyormus.
Toplu alimda indirim yapacakmis arkadaslar ben alip deneyecegim.
Araç yolda yere oturup kaldıktan sonra garanti verse ne olur, ya büyük bi kayıp olursa ?
Araç yolda yere oturup kaldıktan sonra garanti verse ne olur, ya büyük bi kayıp olursa ?
Kardesim yoldan atacak kadar sekmez sonucta insaat demiri deil bu:)
Kardesim yoldan atacak kadar sekmez sonucta insaat demiri deil bu:)
Ben sizin iyiliğiniz için söyledim, her türlü kötü ihtimali düşünüp karar vermek lazım diye düşünüyorum
Sonuçta ben bi markanın distribitörü değilim, aldığınız ya da almadığınız üründen benim cebime bişey girmeyecek
Ama siz kararınızı zaten vermişsiniz ne desek boş, siz bu ürünü alacaksınız, o yüzden sormanıza gerek yokmuş
o yayı ucuz diye alıp takacağina kendi yaylarını preslet kullan en azından bilirsin orginal sağlam yay ;)
Hknyenign
03-05-2016, 19:50
o yayı ucuz diye alıp takacağina kendi yaylarını preslet kullan en azından bilirsin orginal sağlam yay ;)
Pressten dilim yandı bir kere ama ona rağmen +1 katılıyorum abi ;)
Abicim ben dizel aracımda 20.000 km kullandım yayda sıkıntı yok ama arkalar arabayı tam basmıyor bırde preslemek gerekiyor bilginize :)
Pressten dilim yandı bir kere ama ona rağmen +1 katılıyorum abi ;)
eyvallah kardeşim yani örnek veriyorum 200 TL lik bir yay alıp takacağima ben pres yapardım ..
yani maksat illa arabayı ucuza basmak olucaksa .
Hknyenign
03-05-2016, 20:05
eyvallah kardeşim yani örnek veriyorum 200 TL lik bir yay alıp takacağima ben pres yapardım ..
yani maksat illa arabayı ucuza basmak olucaksa .
Aynen abi dediğin gibi en azından sıkıntı olacaksa bile bilirsin ki orjinal kendi yayların..
bravoleonfr
03-05-2016, 20:15
Zamanında fiat 500 ume birlasın distribütörü oldugu red eagle marka hollanda mali 35 mm yay almıstım ve 1 ay sonra yaylar lastik gibi yumusadı çıkardığında elımle sıkıp baklaları birbirine degdırebılıyordum biraz daha kullansam on takım ve amortısorlerde bozulabılırdı.ıade edene kadar baya uğraşmıştım yayları 300 tl ye aldım 2 kere sokup takma parası neredeyse yaylar kadar tuttu bunu da düşünün bence
2629 bence almışken iyi bir şey al başkan herkesin önerdiği kullandığı
Ensar abi yanlış anlama da bindiğin araç bugün 60-70 bin tl'lik bi araç , sence aracın en önemli kısımlarından olan yerde paradan kaçmak olur mu , hele ki 200-300 TL'den :)
Umarım abi. eğer satıcı garanti vermezse asla almam zaten. ismail abi acil yardım sana ihtiyac var :)
kardeşim vogtland, eibach, H&R harici yaylara bakmamanı tavsiye ederim
özellikle ve özellikle kendi aracın için üretilmiş yayları alman daha iyi olur
kesinlikle golf, a3, octavia, jetta gibi araçların yaylarını alma
ayrıca 35 mm ye kadar yay 35 mm üstü düşürme için coil over alman senin menfaatine olacaktır
sağolsun diğer arkadaşlarım da yazmışlar fuatsahin970 abimin tavsiye / tecrübelerine de kulak vermeni dilerim
2629 bence almışken iyi bir şey al başkan herkesin önerdiği kullandığı
Kardesim yaylari aldim. Deneyecegim. Eger sikinti olursa ki alman mali olmamasi gerek. Geriye verecegim. Adamla bizzat gidim 1 saat muhabbet wttim.
Ensar abi yanlış anlama da bindiğin araç bugün 60-70 bin tl'lik bi araç , sence aracın en önemli kısımlarından olan yerde paradan kaçmak olur mu , hele ki 200-300 TL'den :)
Haklisin kardesim. Ama bi deneyecegim. Risk olucak biraz ama sizlere + - lerini anlatacagim
ayrıca 35 mm ye kadar yay 35 mm üstü düşürme için coil over alman senin menfaatine olacaktır
sağolsun diğer arkadaşlarım da yazmışlar fuatsahin970 abimin tavsiye / tecrübelerine de kulak vermeni dilerim
Abi haklisiniz mk3 icin uretilmis kodlarina baktim herseyi uyuyo. Denemekte fayda oldugunu dusunuyorumm. Diger markalarda biraz amerikan zihniyeti var gibi gelio. Pahali gosterip iyimis havasi veriyorlar. Ama eibach hr vogland bunlar cok ii firmalar. Deneyecegim begenmezsem eibach alacagim ayni yerden. Bu arada abi sct ye özel
seramik kaplama 500 tl
Spoiler 140 tl
Ön lip 50 tl
Plastik marspiyel 150 tl
DifiZor 100 tl
Kaliper kapagi 40 tl
Style paket icin plaka led fari 35 tl
Gibi fiyatlar aldim. Cok ilgililer. Esnafliklari cok iyi. Ortam cok sicak bilginiz olsun.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/13e77bdcf8d15b820cd550d90b6705e3.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/ac368f562a4930c62eb9e771f5a5155b.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/b0521fd6925793e3ef32e391a0ba6e48.jpg
Zamanında fiat 500 ume birlasın distribütörü oldugu red eagle marka hollanda mali 35 mm yay almıstım ve 1 ay sonra yaylar lastik gibi yumusadı çıkardığında elımle sıkıp baklaları birbirine degdırebılıyordum biraz daha kullansam on takım ve amortısorlerde bozulabılırdı.ıade edene kadar baya uğraşmıştım yayları 300 tl ye aldım 2 kere sokup takma parası neredeyse yaylar kadar tuttu bunu da düşünün bence
Hadi ya vallahi vahim bi durum cidden. Cok uzucu. Ama adamin dedigi gibi cikmaZsa herhalde cok kotu olurum.
Fuat_Şahin
04-05-2016, 04:48
2629 selam kardeşim
Ben ilk etapta Eibach 35mm kullandım aslında gayet memnundum sonra eşimin dırdırından sebep Yayları forumdan bir arkadaşa sattım. Ardından 1 ay önce yine kurtlanıp :) vogtland 35mm aldım. Forum da genel kanı vogtland in yumuşak olduğu, bende bu yazılanlara güvenip aldım. Bu arada her 2 yayı da distribütör den aldım sahte olma riskini almamak adına. Sonuç vogtland forumlarda yazıldığı gibi FR ın orijinal halinden yumuşak falan değil. Hatta ilk eibach Yayları sattığım arkadaşa da aracımı kullandırdım o da abi bunlar sanki eibach dan daha sert dedi. Bence aynı sertlik te eibach ve vogtland arasında fark yok. Ölçüler şöyle oldu;
Eibach önler 32mm düştü arkalar aynı kaldı.
Vogtland ön arka 25mm düştü.
Hatta şu anda arkalar bana göre fazla düştü ve eibach a göre daha kasıntılı oldu araç. Ya arkaya 1cm get koyduracağım yada arkalarda orijinal yayı taktırıp öyle devam edeceğim ona henüz karar veremedim.
2629 selam kardeşim
Ben ilk etapta Eibach 35mm kullandım aslında gayet memnundum sonra eşimin dırdırından sebep Yayları forumdan bir arkadaşa sattım. Ardından 1 ay önce yine kurtlanıp :) vogtland 35mm aldım. Forum da genel kanı vogtland in yumuşak olduğu, bende bu yazılanlara güvenip aldım. Bu arada her 2 yayı da distribütör den aldım sahte olma riskini almamak adına. Sonuç vogtland forumlarda yazıldığı gibi FR ın orijinal halinden yumuşak falan değil. Hatta ilk eibach Yayları sattığım arkadaşa da aracımı kullandırdım o da abi bunlar sanki eibach dan daha sert dedi. Bence aynı sertlik te eibach ve vogtland arasında fark yok. Ölçüler şöyle oldu;
Eibach önler 32mm düştü arkalar aynı kaldı.
Vogtland ön arka 25mm düştü.
Hatta şu anda arkalar bana göre fazla düştü ve eibach a göre daha kasıntılı oldu araç. Ya arkaya 1cm get koyduracağım yada arkalarda orijinal yayı taktırıp öyle devam edeceğim ona henüz karar veremedim.
Anladim abi guzel fikir ve yorumun icin tesekkur ederim:)
Ultra racing malezya kokenlı bır fırmadır.
İlk işleri kule gergisi ve şase takviyeleri vs...
Sitelerine girip daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Yay işine yeni girdiklerine göre piyasada üretim yapan bır fırmaya yaptırıyorlardır.
Ultra Safety Bar - About Us | Ultra Racing | Vehicle Safety Bar | Strut Brace | Anti Roll Bar (http://ultraracing.my/v1/?page_id=862)
Ultra racing malezya kokenlı bır fırmadır.
İlk işleri kule gergisi ve şase takviyeleri vs...
Sitelerine girip daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Yay işine yeni girdiklerine göre piyasada üretim yapan bır fırmaya yaptırıyorlardır.
Ultra Safety Bar - About Us | Ultra Racing | Vehicle Safety Bar | Strut Brace | Anti Roll Bar (http://ultraracing.my/v1/?page_id=862)
Malezya ise sikinti yok. Kule gergisinden yola cikarak zaten almaya karar verdim kardesim. Sonucta oda yol tutusu viraj denge icin yapilan bisey die. Bugun taktiracagim insallah. Fakat kutusunda madein germany yazio. Muhtemelen almaya kökenli bi firmaya yaptirio.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/c1b0afbaed64cc010f9380adb7927fdd.jpg
Takip
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serkan.Othan
04-05-2016, 20:39
Takip
Evet sct ailem bugun yaylarimi taktim:) bekledigim ve umdugumdan gercekten guzel ve kesinlikle cok sert deil ve sekme yapmiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum... http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/005fb9a7a86c176197d790b40e9b7882.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/ab975da8e783280a027bfcfc4f516fbd.jpg
Yol tutus harikaaa :) sira spacerlarda [emoji4]
ersnbzkrt
05-05-2016, 22:47
Yol tutus harikaaa :) sira spacerlarda [emoji4]
Spcerdan sonra arkadaki boşluk daha da azalacak, daha kaslı bir görünle dahada seveceksin eminim kardeşim :)
Spacer için gkn34 ile görüşmediysen bir görüş derim
Spcerdan sonra arkadaki boşluk daha da azalacak, daha kaslı bir görünle dahada seveceksin eminim kardeşim :)
Spacer için gkn34 ile görüşmediysen bir görüş derim ersnbzkrt abi insallah cidden umdugumdan guzel cikti yaylar :) abi bu arada benim sana verecegim sis lambalari kırılmis bagajda :( GKHN34 bana arkalar icin 2 veya2.5 cm fiyat verirsen bu hafta icersinde alabilirim
ersnbzkrt
05-05-2016, 22:54
ersnbzkrt abi insallah cidden umdugumdan guzel cikti yaylar :) abi bu arada benim sana verecegim sis lambalari kırılmis bagajda :( GKHN34 bana arkalar icin 2 veya2.5 cm fiyat verirsen bu hafta icersinde alabilirim
Bunu demeyeydin iyiydi [emoji15]
Led sinyaller ne alemde peki?
2,5cm nedir arkadaş :) Maximum 2 cm daha fazlasını zorlama
Bunu demeyeydin iyiydi [emoji15]
Led sinyaller ne alemde peki?
2,5cm nedir arkadaş :) Maximum 2 cm daha fazlasını zorlama
Valla abi sorma onlar saglam ayri duruyodular Allahtan ki posetinden cikartmamistim. Alcaksan onlari kollim abi :) abi dedimki bi aksiyon olsun :) neyse 2 cm yeter :)
ersnbzkrt
05-05-2016, 23:00
Valla abi sorma onlar saglam ayri duruyodular Allahtan ki posetinden cikartmamistim. Alcaksan onlari kollim abi :) abi dedimki bi aksiyon olsun :) neyse 2 cm yeter :)
Tükana koy başına birşey gelmesin bar :)) Yeter yeter, ilerde söküp satmak istersin 2,5m satılmaz. Aracı daha da basmak istersin basamazsın.
ersnbzkrt abi etiketleme icin tesekkurler 2629 halledelim baskan yarin beni musait oldugunda ararsan yardimci olurum 05425787535
Virgüller Sizin Olsun
Noktayı Biz Koyduk
Tükana koy başına birşey gelmesin bar :)) Yeter yeter, ilerde söküp satmak istersin 2,5m satılmaz. Aracı daha da basmak istersin basamazsın.
Tamam abi ben ayirim onlari :)
ersnbzkrt abi etiketleme icin tesekkurler 2629 halledelim baskan yarin beni musait oldugunda ararsan yardimci olurum 05425787535
Virgüller Sizin Olsun
Noktayı Biz Koyduk
Tamam reis :)
mcolgecen
06-05-2016, 18:37
iyi günler bahsettiğin marka yaya şu sıralar çok rastlıyorum hangi firmadan aldınız bende ibiza aracım için satınalmak istiyorum bir kumarda ben oynucam yardımcı olursanız sevinirim :D
iyi günler bahsettiğin marka yaya şu sıralar çok rastlıyorum hangi firmadan aldınız bende ibiza aracım için satınalmak istiyorum bir kumarda ben oynucam yardımcı olursanız sevinirim :D
Valla kardesim ben beyaz garajdan aldim cok memnunum.. cidden tavsiye ederim. Beyaz garajdan benim ismi verirseniz indirim yaparlar. Ensar bu arada ismim
2629 kardeşim hayırlı olsun
iyi günlerde kullanmanı dilerim
umarım sorun yaşamazsın
Serkan.Othan
11-05-2016, 06:08
Gunaydin
Yay alirken hangi markayi tercih etmek gerek. Tabi kullanicidan kullaniciya degisir ama.
ersnbzkrt
11-05-2016, 06:54
Gunaydin
Yay alirken hangi markayi tercih etmek gerek. Tabi kullanicidan kullaniciya degisir ama.
Bence vogtland ilk sırada olmalı. Sonra eibach veya h&r
Vogtland içlerinde en konforlu olanı diye belirtiliyor ki bende eski aracımda kullandım, çok memnundum
2629 kardeşim hayırlı olsun
iyi günlerde kullanmanı dilerim
umarım sorun yaşamazsın
Tesekkur ederim ismail abi.
Tesekkur ederim ismail abi.
Hayirli olsun hocam yandan aracin bi fotosunu atabilirmisin nasil gozuktugunuz merak ediyorum bu yaylarla aracin[emoji4]
Hayirli olsun hocam yandan aracin bi fotosunu atabilirmisin nasil gozuktugunuz merak ediyorum bu yaylarla aracin[emoji4]
Tabiki [emoji4] http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/71fd55b948ec082399ef60a7257e57a7.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/0af2fe194edaa3d783074d9b68d1a514.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/a602bbe9ff748e6eb39d4947d265ec05.jpg
Suanda 2 parmak bosluk var önde. Spacer takicam tam olucak
Tabiki [emoji4] http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/71fd55b948ec082399ef60a7257e57a7.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/0af2fe194edaa3d783074d9b68d1a514.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/a602bbe9ff748e6eb39d4947d265ec05.jpg
Suanda 2 parmak bosluk var önde. Spacer takicam tam olucak
Saolasin.tam anlayamiyorum burdan ama mumkunse on arka tak derim spacer
Saolasin.tam anlayamiyorum burdan ama mumkunse on arka tak derim spacer
Abi ole yapicamm .. ben ultra racingi bu kadar ummazdim. Cok ama cok memnunumm 1 gram ziplama sekme yok..
Ultra racing yay kullanan veya bi bilgisi olan varmı ?
forumda bir mk3 leon kullanan üye vardı en son memnundu 2629 bildirimi görünce yazacaktır
Yekta teşekkürler kardeşim bekliyorum
Ultra racing yay kullanan veya bi bilgisi olan varmı ?
Doğrudur kardeşim ben kullandım. Çok da memnundum. Eibachdan bi farkı az daha yumuşak olmasıydı. 5 cm al araç en fazla 3.5 cm dusuyor. Konforun felan çok iyiydi. Tavsiye ederim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beycan ibizamda ultra racing kullanıyorum, leon mk2 ve mk3 dizel aracında kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bende aldım. bende memnunum tabii ki her spor yayda olduğu gibi biraz konfor kaybını göze almanız gerekiyor ama görüntü muhteşem.
ibrahimcan
28-10-2016, 19:02
Ç@ğrı benzinlimi aracın kaç cm yay ve fiyat konusunda bilgi verebilirmisin? Bende yay alıcam voglant düşünüyorum ama 3,5 cm varmış sanırım sadece.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ç@ğrı benzinlimi aracın kaç cm yay ve fiyat konusunda bilgi verebilirmisin? Bende yay alıcam voglant düşünüyorum ama 3,5 cm varmış sanırım sadece.
araç 1.2 tsi, fiyat 335tl ön 2,5 arka 3 cm
adamentium
26-03-2017, 23:38
Kullananlar ne diyorlar hala memnun musunuz ? :)
2629 , mcolgecen
2629 , mcolgecen
Valla reis ben memnun kalmıştim. Arabayı satali bı hayli oldu ama güzeldi.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamentium benım yakın arkadaşım kullandı Golf 7 aracında oda çok memnundu. 3 aylık deneyimine göre çok memnun kaldı. Hatta aracı satınca bana verdı ama TDI uymadığı için takamadım aracıma.
ApolloBlue
27-03-2017, 12:47
Genel olarak spor yay takılı araçların alt takımları çabuk bitiyor deniyor orjinal yaylara göre..bu ne kadar doğru acaba merak ettim..Yoksa sadece söylenti mi ? ismail abi görüşlerin nedir...
Genel olarak spor yay takılı araçların alt takımları çabuk bitiyor deniyor orjinal yaylara göre..bu ne kadar doğru acaba merak ettim..Yoksa sadece söylenti mi ? ismail abi görüşlerin nedir...
bu gibi bir durum duymadım kardeşim
uygun yay seçildiğinde çok olsa amortisörün ömrü azalabilir gibi
fakat günümüzde genelde araçlarımızı yalnız kullandığımızdan bir sorun olacağını düşünmüyorum
2629 ultra racing eibach fabrikasinda uretilen farkli markadır eibach piyasayi elinde tutmak için farkli isimde mal sürüyor piyasaya
adamentium
27-03-2017, 18:46
2629 ' hosta , gkn_34 geri bildirimler için çok teşekkürler arkadaşlar.
Kur artışının da etkisiyle yay fiyatları acayip artmış. Gönül ister ki Vogtland alalım ancak bütçe ne yazık ki 500 TL civarı. ( yay için kafamda oluşturduğum tutar) 3.5 cm den fazla basmak istemediğimden dolayı da coilover vs düşünmedim .
gkn_34 üstadım peki eibach la kalite yönünden olsun , konfor yönünden vs fark var mı ? Yani alt kalite ürün mü yoksa aynı ürünü farklı markayla basarak marka farklılaştırılmasına mı gidilmiş ? Senin bu konularda tecrübe fazla olduğu için Eibach la mukayese edersin sanırım.
Kur artışının da etkisiyle yay fiyatları acayip artmış. Gönül ister ki Vogtland alalım ancak bütçe ne yazık ki 500 TL civarı. ( yay için kafamda oluşturduğum tutar) 3.5 cm den fazla basmak istemediğimden dolayı da coilover vs düşünmedim .
gkn_34 üstadım peki eibach la kalite yönünden olsun , konfor yönünden vs fark var mı ? Yani alt kalite ürün mü yoksa aynı ürünü farklı markayla basarak marka farklılaştırılmasına mı gidilmiş ? Senin bu konularda tecrübe fazla olduğu için Eibach la mukayese edersin sanırım.
Ultra racing kule gergisi ve bunun gibi ürünlerle önde olan başarılı bir firmadır ama sitesine girerseniz spor yay namına hiçbir şey bulamazsınız, ülkemizde nerden geldiği bilinmeyen çakma spor yay markaları arasındadır, 300-400 civarına ikinci el eibach bulabilirsiniz 3,5 eibach kullanıyorum.
Ultra racing eibach fabrikasinda uretilen bi yaydir ve zannetmiyorum ki dandik bi ürün kullansin eibach. Şöyle düşünelim vestel regal adı altinda ürün cikariyo icinde ki malzemelerde vestel yaziyo gibi
Ultra racing eibach fabrikasinda uretilen bi yaydir ve zannetmiyorum ki dandik bi ürün kullansin eibach. Şöyle düşünelim vestel regal adı altinda ürün cikariyo icinde ki malzemelerde vestel yaziyo gibi
Zaten kutusunun üzerinde de "Made in Germany" yazıyor. Önemli olan buradaki kullanıcı yorumları. Ürünü kullanmadan Yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmemek gerekir. Benim arkadaşımda çok memnundu, etrafımdakı kullanan birkaç olumlu yorumda duydum hatta gözüm kapalı bende takacaktım aracıma yalnız yaylar uymadı.
Zaten kutusunun üzerinde de "Made in Germany" yazıyor. Önemli olan buradaki kullanıcı yorumları. Ürünü kullanmadan Yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmemek gerekir. Benim arkadaşımda çok memnundu, etrafımdakı kullanan birkaç olumlu yorumda duydum hatta gözüm kapalı bende takacaktım aracıma yalnız yaylar uymadı.
Aynen oyle araca uyumlu ürün kullanildigi zaman bi sıkıntı cikacagini sanmiyorum yeterki tüm ürünler araca uyumlu olsun
mcolgecen
28-03-2017, 15:37
2629 , mcolgecen
ben ultra racing almadım st coilover aldım fakat şunu söylemek istiyorum şayet yayları ibizaya alacak iseniz leon ve golf te kullanan kullanıcı yorumları sizin aracınıza uymayacaktır çünkü ibiza aracınız leona göre hafif hangi marka yay takarsanız takın aracınız istediğiniz kadar düşmeyecek ve sekme yapacaktır ibiza dan önceki leon fr aracımda yaylar için en sert olan h&r yay kullanmama ramen ibizadan daha konforlu ve yumuşaktı şayet bütcen kısıtlıysa orjinal yaylarına soğuk pres yap daha iyi.
muratttsss
30-03-2017, 23:06
Abiler merhaba. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam acemiliğime verin. Bi sitede şöyle bir ilan gördüm. 1.2 tsi 18 jant lı aracıma uyumlumudur? Daha önce kullanan var mıdır ? Uyarsa aracı ne kadar düşürür bilen var mıdır ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170330/a7769dfc945c452b79196b0ce4db400b.jpg
bahtitopal
30-03-2017, 23:19
forumda biri kullanıyordu galiba bu markayı.Ancak bizim araçlar için en uygun konforlu yay Vogtland ki bende aracıma onu takacağım.Zaten leonlar sert araba konfor sakıncanız yok ise bu markayı kullanabilirsiniz.Uyumluluğu konusunda kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
adamentium
30-03-2017, 23:35
Bu yayların ve ilanın sahibi forumdan @hosta (http://www.seatclubturkey.com/members/31876.html)
Şu başlıkta bu marka yaylar için mevzu bahis geçmişti,
ULTRA RACİNG SPOR YAY SİZCE NASIL ? (http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/67010-ultra-racing-spor-yay-sizce-nasil.html)
Mesajını görürse sana bilgi verecektir.
muratttsss
31-03-2017, 08:27
adamentium bahtitopal teşekkür ederim çok. Peki aracı 4 cm max düşürmek için hangi mm ? Yalnız araç style
Bu yayların ve ilanın sahibi forumdan @hosta (http://www.seatclubturkey.com/members/31876.html)
Şu başlıkta bu marka yaylar için mevzu bahis geçmişti,
ULTRA RACİNG SPOR YAY SİZCE NASIL ? (http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/67010-ultra-racing-spor-yay-sizce-nasil.html)
Mesajını görürse sana bilgi verecektir.
Etiketleme icin tesekkurler hocam.
Bu yaylar 1.2 golf 7 kullanildi. Kullanan ben degilim ama arkadasim cok memnumdu bana verdi. Dizele uyumlu degil dediler bende satisa koydum. Kullandigi 18 jantlari satinca yaylari cikardi. Bahsi gecen konuda direk kullanan bir arkasta var hatta. Vogtland ve eibach bu iste cok cok daha iyiler ama kullanmadan da urunu kotulememek lazim. Fiyatina gore beklenmedik performansi var. Fiyat olarakda daglar kadar fark var.
Yayin kullanildigi arac. muratttsss
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170331/2fa15f0be7877ad02f88eb28907ddd33.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170331/01f026015db4ad36fa0adb8370de5b79.jpg
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bahtitopal
31-03-2017, 09:35
hosta kardeşim benim için diyorsan ben kötülemedim zaten konfor olarak Vogtlandtan daha sert dedim.ki eibach te sert ,ultra racing bu iki yayın yarı fiyatı neredeyse fiyat performans açısından eibach alacağına bu yayı alabilir arkadaş.
hosta kardeşim benim için diyorsan ben kötülemedim zaten konfor olarak Vogtlandtan daha sert dedim.ki eibach te sert ,ultra racing bu iki yayın yarı fiyatı neredeyse fiyat performans açısından eibach alacağına bu yayı alabilir arkadaş.
Yok kardeşim senden bahsetmedim. Kaldı ki sen zaten vogtland in uyumluluğuna değinmişsin. ;)
Bahsi geçen marka ile ilgili konuda ürünü kullanan arkadaşlar memnun yorumlar yaparken. Ürünü kullanmayan bazı kişiler ürün hakkında keskin negatif yorumlarda bulunmuş. Konu sadece yay değil birçok konuda ürünle hiçbir tecrübesi olamayan insanlar yeri geliyor ürün hakkında yorum yaparak yanlış yönlendiriyor.
Ben bile ürünü 1. elden kullanmadığımı belirterek açıkladım. Yanlış yönlendirmemek için. Çünkü ürünü aldığım kişi çok memnundu. Benim araca uymaz denildiği için kısmet olmadı kullanmak.
muratttsss st marka benzinli 4cm yay var düşünürsen ilan:376952655
muratttsss
31-03-2017, 22:42
hosta kardeşim benim aracımda şuan orjinal yaylara pres var 4 cm kadar basıldı. Bu fotoğraflardaki araçta benim araç kadar düşmüş tam olarak bu yükseklik benim için yeterli. Bi heyecan ucuz olsun diye yaptım ama forumu okuduktan sonra yayların ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden sizlerden yardım almak istedim. Şuan araç konforu baya bi gitti görüntü çok güzel ama konfor kötü. Bu ultra racing yaylar voghland tan daha mı sert ? Doğru mu anladım. Emre ilanı gördüm fiyat olarak ta uygun aslında. hosta nın gösterdiği araçtaki yükseliği almam için 4 cm mi yay almalıyım ? Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim yavaş yavaş öğreniyoruz :sct-005:
Emre ilanı gördüm fiyat olarak ta uygun aslında. hosta nın gösterdiği araçtaki yükseliği almam için 4 cm mi yay almalıyım ? Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim yavaş yavaş öğreniyoruz :sct-005:
doğrudur, yükseklik aynı olur. enfazla 3.5-4cm yay kullan zaten, fazlasında amortisör gerektiği gibi çalışmadığından zarar veriyor zamanla yağ kaçıarbiliyor.
ApolloBlue
01-04-2017, 10:03
Orta sınıf bir ürün iş görür diyorum..Fiyatda uygun zaten bikaç gündür satışta bu ürün...F/P olarak da iyi...Arkadaşım 2 yıl kullandı oradan biliyorum...
2629 ultra racing eibach fabrikasinda uretilen farkli markadır eibach piyasayi elinde tutmak için farkli isimde mal sürüyor piyasaya
mal aynı marka mı fark lı:)
mal aynı marka mı fark lı:)
Bence oyle.. :)
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erman1982
02-06-2017, 19:42
Ben 3.5 cm olandan aldım yok satıyordu bir yerde buldum 2 hafta kadar kullandım konfor olarak sıkıntı yoktu, sekme yoktu ama önler sadece 1.5 cm düştü. Çıkardım jom coilover aldım. 5cm alınırsa uzmeyecegini düşünüyorum.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lutfukaya
29-03-2019, 10:08
Mk3 aracıma 3 cm yay takmayı düşünüyorum. İzmir srk shoptan fiyat aldım
eibach 1250 TL, KW 1150 TL, Ultra Racing 650 TL
Ben eibach yada kw almayı düşünüyordum, SRK en çok satılan yay ultra racing dedi. Bu yüzden sizlere de sormak istedim.
Forumda açılmış konu var ama eski mesajlar olduğu için 4 yılda kararlar değişmiştir diye düşündüm.
Ben eibach yada kw almayı düşünüyordum, SRK en çok satılan yay ultra racing dedi. Bu yüzden sizlere de sormak istedim.
Forumda açılmış konu var ama eski mesajlar olduğu için 4 yılda kararlar değişmiştir diye düşündüm.
Bilindik markalardan almanı tavsiye ederim kalite farkı çok fazla olduğunu düşünüyorum bahsettiğin ürün neredeyse yarı fiyatına ucuz ürünler bir zaman sonra özelliğini kaybedip tamamen kapanabilir buda işlevini yitirmiş yayın yükünün tamamen alt takıma binmesi ve taşıyıcı ve mafsalların yıpranarak sorun çıkartmasını tetikler özellikle de kule başlarındaki rulmanlar sık sık bozulur masrafın artar, ayrıca yay takarsan yaylara uygun kısa amortisör de takmanı tavsiye ederim orjinal fabrikasyonlar aşırı sıkıştırıldığından hiç esnemez bu da ayrı bir handikap, aşırı sekme yapar,
aslında en iyisi imkanları zorlayıp Coilower alıp takmak yay beklentileri bir yere kadar karşılıyor,
kolaylıklar dilerim.
emirkayra
29-03-2019, 11:25
Ben de 35mm almayı düşünüyorum eibach alacam sanırım bana yeter zaten maksat alçak görünüp yola daha iyi tutunsun araç
lutfukaya
29-03-2019, 11:34
Bilindik markalardan almanı tavsiye ederim kalite farkı çok fazla olduğunu düşünüyorum bahsettiğin ürün neredeyse yarı fiyatına ucuz ürünler bir zaman sonra özelliğini kaybedip tamamen kapanabilir buda işlevini yitirmiş yayın yükünün tamamen alt takıma binmesi ve taşıyıcı ve mafsalların yıpranarak sorun çıkartmasını tetikler özellikle de kule başlarındaki rulmanlar sık sık bozulur masrafın artar, ayrıca yay takarsan yaylara uygun kısa amortisör de takmanı tavsiye ederim orjinal fabrikasyonlar aşırı sıkıştırıldığından hiç esnemez bu da ayrı bir handikap, aşırı sekme yapar,
aslında en iyisi imkanları zorlayıp Coilower alıp takmak yay beklentileri bir yere kadar karşılıyor,
kolaylıklar dilerim.Ben kw ile eibach arasında kalmıştım abi, kullananlar ultra racing yaydan çok memnun kaldığını söylediği için sizlere sormak istedim. Eibach ile kw arasından hangisini önerirsin peki
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kw ile eibach arasında kalmıştım abi, kullananlar ultra racing yaydan çok memnun kaldığını söylediği için sizlere sormak istedim. Eibach ile kw arasından hangisini önerirsin peki
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eibach İlk tercihim olur.
Kw de çok kaliteli.
Eibach İlk tercihim olur.
Kw de çok kaliteli.
Konu dışı olacak ama siz yay kullanıyor musunuz?
Ben de 35mm almayı düşünüyorum eibach alacam sanırım bana yeter zaten maksat alçak görünüp yola daha iyi tutunsun araç
bende Hisarlı abime bir nokta da katılıyorum
sadece yay ile olmaz amortisör de değiştirilmeli
sağolsun Emre kardeşim paylaşmıştı
http://www.seatclubturkey.com/tuning-bilgileri/65771-arac-alcaltmak-sorunsuz-nasil.html
Konu dışı olacak ama siz yay kullanıyor musunuz?
Evet İbiza CUPRA da Vogtland 951304 yay var amortisörler orjinal ancak konfor sıfır yaya göre amortisör şart tecrübem bu yönde
ya da kaliteli Coilower set.
Evet İbiza CUPRA da Vogthland 951304 yay var amortisörler orjinal ancak konfor sıfır yaya göre amortisör şart tecrübem bu yönde
ya da kaliteli Coilower set.
O zaman konforda kaybını en aza indirmek istiyorsak coilover şart diyorsunuz? Aklımda eiback pro-kit almak vardı ama sanırım konfor kaybından dolayı vazgeçebilirim;
https://www.eibachshop.co.uk/eibach-prokit-performance-spring-kit-e10810100522_p31223839.htm
O zaman konforda kaybını en aza indirmek istiyorsak coilover şart diyorsunuz? Aklımda eiback pro-kit almak vardı ama sanırım konfor kaybından dolayı vazgeçebilirim;
https://www.eibachshop.co.uk/eibach-prokit-performance-spring-kit-e10810100522_p31223839.htm
Kesinlikle Coilower
yay kısa yol çözüm
yay ayrıca aracın ön düzenini çok yoruyor
şimdiki aklım olsaydı set alırdım
yollarımızın çok kötü oluşu yay takmanın zamanla pişmanlığını yaşatıyor maalesef
her yerde doğalgaz su elektrik kanalizasyon çukuru kazılan yerleri düzgün tesviyeli yapmıyorlar çöken yolda aracın dalağını böbreğini yerinden oynatıyor hal böyle olunca binmek istemiyorum set fiyatlarıda döviz yüzünden uçtu,
bence Polo GTI ve İbiza CUPRA modellere yapılacak en gerekli modifiye 1. fren ,
ikincisi Coilower gerisi keyfekeder.
HASANORUC
09-02-2021, 21:12
Herkese merhaba.. 1.4tsi fr aracıma ultra racing yay aldım fakat önler 1 parmak kadar düşerken arkalar 3 parmaktan fazla düştü. Yanlış montajdan mıdır yoksa ürün mü hatalı bilemedim yorumlarınızı alabilir miyim?
Herkese merhaba.. 1.4tsi fr aracıma ultra racing yay aldım fakat önler 1 parmak kadar düşerken arkalar 3 parmaktan fazla düştü. Yanlış montajdan mıdır yoksa ürün mü hatalı bilemedim yorumlarınızı alabilir miyim?
mrb kardeşim
ultra racing in web sitesinde seat markasına rastlamadım
muhtemelen golf veya audi yayı vermişlerdir
araç dingil ağırlıkları da farklılık gösteriyor ise ki öyledir
ondan dolayı uygun düşüş sağlamamıştır diye düşünüyorum
aldığın ürünün kodu ile internetten kontrol etmeni tavsiye ederim
muhtemelen golf VII veya a3 8V ye ait çıkacaktır gibime geliyor
Herkese merhaba.. 1.4tsi fr aracıma ultra racing yay aldım fakat önler 1 parmak kadar düşerken arkalar 3 parmaktan fazla düştü. Yanlış montajdan mıdır yoksa ürün mü hatalı bilemedim yorumlarınızı alabilir miyim?tdi ile tsi yayları farklı. daha önceden ultra racing kullandim mk3 1.2tsi aracimda, dediğiniz gibi bir durum olmadı. parca kodundan hangi araç için olduğunu kontrol edin bence. tdi yayı taktiysaniz on tarafın havada kalması normal.
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi