PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 FR 1.4 TSİ RSA YAZILIM YÜKSEK DEVİRDE VİTES GEÇİŞİ SORUNU ACİLL

Osman0666
31-08-2016, 10:06
2015 fr 1.4 tsi rsa yazılım yüksek devirde vites geçişi sorunu acill

sebepleri neler olabilir.

emirkayra
31-08-2016, 10:08
Forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmak yasaktır dikkate alırsanız memnun oluruz teşekkür ederiz
Yazılım sonrası hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım yüksek devirden kasıt mesela kaç bin devirde vites geçmiyor hocam

Osman0666
31-08-2016, 10:13
5 bin devire düşmesi gerekiyor.bi deneyelim sesi duyalım dedik araç yükseliyo 7 bin devire seri bi şekilde geçirmiyor 5 bin devire düşünce vitesi geçiriyor baskı balatada olabilrmi

emirkayra
31-08-2016, 10:17
5 bin devire düşmesi gerekiyor.bi deneyelim sesi duyalım dedik araç yükseliyo 7 bin devire seri bi şekilde geçirmiyor 5 bin devire düşünce vitesi geçiriyor baskı balatada olabilrmi

Baskı olabilir araç kaç bin km'de mk3'ün vitesleri kemiklidir ama öyle geçmeyecek gibi de değil seri şekilde değiştirmek zor oluyor yüksek devirde hocam

Osman0666
31-08-2016, 10:19
28bin km de normalmi bu durum

emirkayra
31-08-2016, 10:21
28bin km de normalmi bu durum

Vallaha 15.000 km'de baskı balata bitiren de var eğer çok agresif kullanıyorsanız bitmeye yakın olabilir ya da fabrikasyon hata olabilir araç act sisteme sahip mi peki

RaMCHoMaNia
31-08-2016, 10:23
2 ayrı konu açmışsın birinde almaya gittim ikincide vites geçmiyor

hoşgeldin

Aracı aldın mı almadın mı

RaMCHoMaNia
31-08-2016, 10:24
Mesaj tekrarı olmuş :)

RedBLacKJiMi
31-08-2016, 10:32
Araç dsg sanırım kürşatın yanına acil git öyle bişey varsa eğer. Osman0666

Osman0666
31-08-2016, 11:10
araç manuel

Osman0666
31-08-2016, 11:10
daha almadım

Osman0666
31-08-2016, 11:11
act değil

emirkayra
31-08-2016, 11:15
act değil

O zaman senkromeçlerde sıkıntı olabilir yazılımdan kaynaklı olup olmadığını öğrenmek için ustaya göstermek lazım
Bi de sizden ricam alıntı veya etiketleme yaparak yorum cevap yazarsanız daha sağlıklı bir iletişim olur kime yorum cevap yazdığınız belli olur teşekkür ederim keyifli forumlar

Emre
31-08-2016, 11:17
yüksek devirde vitesler zor geçer, fakat 5bin devir benzinli için okdar yüksek sayılmaz, baskı ayırmıyor eskimiş bitmiş olabilir.

Osman0666
31-08-2016, 11:26
yüksek devirde vitesler zor geçer, fakat 5bin devir benzinli için okdar yüksek sayılmaz, baskı ayırmıyor eskimiş bitmiş olabilir.

maliyeti nedir baskı balatanın şanzumanda sıkıntı varmıdır.

Emre
31-08-2016, 11:34
Maliyeti nedir baskı balatanın şanzımanda sıkıntı varmıdır.
kardeşim aracın avatarına bakarsak yok, giriş konunda 2015 fr 'alım aşamasında olduğunu bahsetmişsin. Bu araçlar daha yeni baskı balatası bitmiş olmayabilir, serviste fiyat sorman lazım siz eniyisi yazılım yapan yerle görüşün.

Osman0666
31-08-2016, 11:38
kardeşim aracın avatarına bakarsak yok, giriş konunda 2015 fr 'alım aşamasında olduğunu bahsetmişsin. Bu araçlar daha yeni baskı balatası bitmiş olmayabilir, serviste fiyat sorman lazım siz eniyisi yazılım yapan yerle görüşün.

Yazılım firmasıyla görüşüldü kesinlikle yazılımla alakalı değil şanzuman veya baskı

Emre
31-08-2016, 11:51
Yazılım firmasıyla görüşüldü kesinlikle yazılımla alakalı değil şanzuman veya baskı

araç yeni olduğu için yazılımı eski hale çevirip servise gösterin şanzımansa bakımları servis dışı olmadıysa yardımcı olurlar fakat manuelde baskı balata garantiye girmiyor.

ismail
31-08-2016, 12:26
MALİYETİ NEDİR BASKI BALATANIN ŞANZUMANDA SIKINTI VARMIDIR.

kardeşim forum kuralları gereği cümlenin / paragrafın tamamında büyük harf kullanmak yasak olduğundan bu seferlik ben gerekli düzenlemeyi yaptım
sonraki mesajlarında cümlenin / paragrafın tamamında büyük harf kullanmazsan memnun olurum
ayrıca http://www.seatclubturkey.com/kurallarimiz/25688-forum-kurallari.html okumanı tavsiye ederim
teşekkürler
sanırım bu benim 2. uyarışım
bir de sağolsun emirkayra kardeşim uyarmıştı
dikkat etmezsen yaptırım uygulamak durumunda kalacağımı üzülerek belirtmek istiyorum

DrCupra
31-08-2016, 12:44
hiç bir bağlantım olmadı ticaretimde olmadı ama RSA diyince kaşım gözüm oynuyor salih in olaylardan sonra. hala sorun bitmiyor kapısına gitmem. baskı balata gibi problem

emirkayra
31-08-2016, 13:16
hiç bir bağlantım olmadı ticaretimde olmadı ama RSA diyince kaşım gözüm oynuyor salih in olaylardan sonra. hala sorun bitmiyor kapısına gitmem. baskı balata gibi problem

Abi sebeplerini açıklar mısın bilelim de ona göre gitmeyelim diğer arkadaşlara da bilgi olur

RedBLacKJiMi
31-08-2016, 13:21
Ben ocak ayından beri sorunsuz hard yazılımlı biniyorum.Sıkıyorum da zorluyorum da limitleri.Bu salihin şanssızlığı yada 150 lik act motorun turbosunun farklı oluşu bu sorunu yarattı.Salih en son turbo arıyordu.Sen ne dersen de alper vw tsi motorlarına en fazla yazılım yapan ve en sağlıklı sonuçları alan firma rsa :) DrCupra

DrCupra
31-08-2016, 13:37
Ben ocak ayından beri sorunsuz hard yazılımlı biniyorum.Sıkıyorum da zorluyorum da limitleri.Bu salihin şanssızlığı yada 150 lik act motorun turbosunun farklı oluşu bu sorunu yarattı.Salih en son turbo arıyordu.Sen ne dersen de alper vw tsi motorlarına en fazla yazılım yapan ve en sağlıklı sonuçları alan firma rsa :) DrCupra

tabi heyerde memnuniyet analızı kişiden kişiye değişkendir. en fazla kısmı tartışılır ben ona katılmıyorum. bu kişiden kişişye değişir benım canım yanmadı tanımamda ama bana guven vermıyor tanık oldugum kadarıyla hatayı kabul etmıyor. ki saddece yazılım işiyle ugrasıyor anladgım kadarıyla. Paşaoğlu gibi profosyonel bir işletme öneririim kendi bünyesinde ustasıyla teknik ekipmanıyla tam donanımı olan.

Sevgiler salih kardeşim ;)

excoupe
31-08-2016, 14:20
DrCupra tamda ank rsa ya gitsem mi gitmesemmi arefesinde... salihin olayını biraz daha açabilir misin?

emirkayra
31-08-2016, 14:24
Bence salihin izni olmadan burda ifşa etmeyelim salihi gerek yok zaten

salihalan
31-08-2016, 14:50
DrCupra tamda ank rsa ya gitsem mi gitmesemmi arefesinde... salihin olayını biraz daha açabilir misin?

ben olayı açıkıyım sana abi ;

2012 fr aracımada rsa da yazılım yaptırdım ve sorun yaşamadan aylarca kullandım neyse zaman geldi act alalım dedik aldıkta :) gel zaman git zaman doldurdum aracı eksoz vs vs hersey tama dedik birde yazılım yapalım dedim gittim rsa raşit abinin yanına bana dedi sizin turbolar dandik stoklarında bile ufluyor diye bende içimden dedim ne kadar olabilri sonra raşit abiye sağlıklı olarak ne kadar veriyorsa yükle fazlsını istemem oda 1,3 barla beraber yazılım yaptı 1 gün sonra turbom üflemeye başladı yanına gittiğimde ben sana dedim diye cevap verdi kimseyi kötülemem sineye çektim kavga etmek yada bağarmak sonuçta turboyu geri getirmicek neyse sonra ıhı marka turbo taktırdım onuda raşit sayesinde taktırdım hakkını yiğemem ancak gidip gelmeler çok fazla olunca ister istemez can sıktı ve isyana dönüştü eğer aracın act ise çok girme derim he bende sorun kaldımı şu anlık mşallahı var :) 1,5 barla pik yürüyorum ve şunu da idda ediyorum aracı act olupta benim kadar uğraşan bir insan daha yoktur ilk önceleri canım sıkıldı yalan değil ama şimdi tek olmanın tadını çıkarıyorum :)

velhasıl DrCupra alperin de dediği gibi onlar benim bu günlerimde çok yakınımda olduğu için ve özellikle siberzeka barış abi ve diğer kardeşlerim hepsi sağolsunlar ondan dolayı herkesin farklı bir yorumu olması bence normal sezerin dediğinede katılıyorum 140 lıklarda sorun çıkmıyor ondan dolayı sıkıntı yaşamdı ama bence sen yaptırma derim sitede ecufast ta yaptıran lar da oldu sanırım sorunsuz olduğunu söylediler istersen onlarada danış ama ben actye yazılım yapıp da sorun yaşamayan duydum ama görmedim.Dediğim gibi ben çok uğraştım yazması kolay ancak yaşaması zor :) kolay gelsin iyi forumlar

emirkayra
31-08-2016, 14:56
ben olayı açıkıyım sana abi ;

2012 fr aracımada rsa da yazılım yaptırdım ve sorun yaşamadan aylarca kullandım neyse zaman geldi act alalım dedik aldıkta :) gel zaman git zaman doldurdum aracı eksoz vs vs hersey tama dedik birde yazılım yapalım dedim gittim rsa raşit abinin yanına bana dedi sizin turbolar dandik stoklarında bile ufluyor diye bende içimden dedim ne kadar olabilri sonra raşit abiye sağlıklı olarak ne kadar veriyorsa yükle fazlsını istemem oda 1,3 barla beraber yazılım yaptı 1 gün sonra turbom üflemeye başladı yanına gittiğimde ben sana dedim diye cevap verdi kimseyi kötülemem sineye çektim kavga etmek yada bağarmak sonuçta turboyu geri getirmicek neyse sonra ıhı marka turbo taktırdım onuda raşit sayesinde taktırdım hakkını yiğemem ancak gidip gelmeler çok fazla olunca ister istemez can sıktı ve isyana dönüştü eğer aracın act ise çok girme derim he bende sorun kaldımı şu anlık mşallahı var :) 1,5 barla pik yürüyorum ve şunu da idda ediyorum aracı act olupta benim kadar uğraşan bir insan daha yoktur ilk önceleri canım sıkıldı yalan değil ama şimdi tek olmanın tadını çıkarıyorum :)

velhasıl DrCupra alperin de dediği gibi onlar benim bu günlerimde çok yakınımda olduğu için ve özellikle siberzeka barış abi ve diğer kardeşlerim hepsi sağolsunlar ondan dolayı herkesin farklı bir yorumu olması bence normal sezerin dediğinede katılıyorum 140 lıklarda sorun çıkmıyor ondan dolayı sıkıntı yaşamdı ama bence sen yaptırma derim sitede ecufast ta yaptıran lar da oldu sanırım sorunsuz olduğunu söylediler istersen onlarada danış ama ben actye yazılım yapıp da sorun yaşamayan duydum ama görmedim.Dediğim gibi ben çok uğraştım yazması kolay ancak yaşaması zor :) kolay gelsin iyi forumlar

Adamsın laaaaaa salih

excoupe
31-08-2016, 14:59
salihalan emeğine sağlık, bilgilendirme için teşekkürler :)

salihalan
31-08-2016, 15:02
salihalan emeğine sağlık, bilgilendirme için teşekkürler :)

ne demek abi act konusunda mastır yaptım :) yararlı olduysa ne mutlu

imponte
31-08-2016, 15:02
ACT ye turbosundan ötürü yazılım önerilmiyor, bence de yaptırmayın. RSA şuan tsi konusunda en uzman firmalardan biri. Bu tamamen 150 likte kullanılan dayanıksız turbo yüzünden. Yoksa RSA nın yaptığı diğer araçlarda sorun yaşayan ve memnun olmayan görmedim. Ancak 150 liklerin turbosunun dayanıksız olduğu artık kanıtlanmış su götürmez bir gerçek. Turbo değişimi yapıp yüklenebilir.

emirkayra
31-08-2016, 15:06
ACT ye turbosundan ötürü yazılım önerilmiyor, bence de yaptırmayın. RSA şuan tsi konusunda en uzman firmalardan biri. Bu tamamen 150 likte kullanılan dayanıksız turbo yüzünden. Yoksa RSA nın yaptığı diğer araçlarda sorun yaşayan ve memnun olmayan görmedim. Ancak 150 liklerin turbosunun dayanıksız olduğu artık kanıtlanmış su götürmez bir gerçek. Turbo değişimi yapıp yüklenebilir.

Aynen kardeşim rsa tsi motorda çok iyidir ama gel gör ki act turboları yazılıma dayanıksız hem marka olarak hem de kalite olarak
Duyduğuma göre rsa 3 tane act turbosu patlatmış

makturan
31-08-2016, 16:21
Aynen kardeşim rsa tsi motorda çok iyidir ama gel gör ki act turboları yazılıma dayanıksız hem marka olarak hem de kalite olarak
Duyduğuma göre rsa 3 tane act turbosu patlatmış
150lilik act turbosu mitsubishi
125lik fr in turbosu da ayni diye biliyorum. dogru mudur ?
eger dogru ise 125liklerde hic problem yasayan yok. duymadim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirkayra
31-08-2016, 16:25
150lilik act turbosu mitsubishi
125lik fr in turbosu da ayni diye biliyorum. dogru mudur ?
eger dogru ise 125liklerde hic problem yasayan yok. duymadim.

Hocam 2013-2014-2015 140'lık turbolar sağlam sıkıntı yok ama act ile gelen turbolar sıkıntılı markasını unuttum 125'liklerde de sıkıntı yok

makturan
31-08-2016, 16:36
Hocam 2013-2014-2015 140'lık turbolar sağlam sıkıntı yok ama act ile gelen turbolar sıkıntılı markasını unuttum 125'liklerde de sıkıntı yok
eyvallah
peki 125lik lerin turbosu ne marka ?
ben de yeni aldim da o yuzden merak ediyorum

fr150act
31-08-2016, 16:45
Arkadaslar bende ecufast alper e yaptırdım 5000 km dir biniyor um bana bir sıkıntı yasatmadi çok şükür inşallah ta yasatmaz

Umitertan
31-08-2016, 16:54
bu yüzden hiç girmiyorum yazılım işine

emirkayra
31-08-2016, 17:10
eyvallah
peki 125lik lerin turbosu ne marka ?
ben de yeni aldim da o yuzden merak ediyorum

Sanırım mitsubishi marka hocam

salihalan
31-08-2016, 17:52
Arkadaslar bende ecufast alper e yaptırdım 5000 km dir biniyor um bana bir sıkıntı yasatmadi çok şükür inşallah ta yasatmaz

Abi Başakşehir buluşmasına bekliyorum seni merakla ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ersnbzkrt
31-08-2016, 18:29

Herkes merakla bekliyor bu aracı[emoji2]

makturan
31-08-2016, 18:34
Sanırım mitsubishi marka hocam
ozaman 125lik ile 150act ayni turboyu kullanıyor diyebilir miyiz
fakat 150liklerde turbo sorunu oluyor, 125lik lerde olmuyor.

teknik olarak biri aciklayabilir mi bu durumu arkadaslar?

emirkayra
31-08-2016, 19:02
ozaman 125lik ile 150act ayni turboyu kullanıyor diyebilir miyiz
fakat 150liklerde turbo sorunu oluyor, 125lik lerde olmuyor.

teknik olarak biri aciklayabilir mi bu durumu arkadaslar?

Mesele turbo markası değil bence mesele act'nşn motor mıdifikasyonuna izin vermemesi hocam

fr150act
31-08-2016, 19:24

İnşallah kardeşim gelmeye calisicam

DeepSky
31-08-2016, 19:24
Mesele turbo markası değil bence mesele act'nşn motor mıdifikasyonuna izin vermemesi hocam

Şu yazılım işi beni de düşündürüyor . benim aracın FR 1.4 150hp DSG aracımda ACT ve S&S Yok Euro 5 motor benim araçtaki Turbo farklımı acaba act olandan

emirkayra
31-08-2016, 19:27
Şu yazılım işi beni de düşündürüyor . benim aracın FR 1.4 150hp DSG aracımda ACT ve S&S Yok Euro 5 motor benim araçtaki Turbo farklımı acaba act olandan

2015 sonrası mhi marka abi en iyisi 140'lıkların ihi markası

laedri
31-08-2016, 19:27
Konu sanzumandan baskidan vitesten act nin turbosuna rsa mi pasa mi ona gitmis :D

Manuel nasil zor vites gecer ben onu dusunuom da baski tam ayirmiyordur aklima o geldi hea yazilim baskiyi yermi yemez balatayi yerse yer. Baski o kadar km de bozulur mu bal gibi bozulur. Araba trafikte dururken ayak surekli debrajda durursa baskinin omrunu azaltir. Normal giderken ayak kenarda degil debraj ustunde tutuluyorsa yine baskidan balatandan gider. Yada sansa hatali urun denk gelmistir olur mu olur yani. Rsa ya gidin orjinal yazilimi attirin tekrar sorun devam ediyorsa servise gidin baksinlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeepSky
31-08-2016, 20:05
2015 sonrası mhi marka abi en iyisi 140'lıkların ihi markası

8 ayda arabadan Soğudum böyle giderse en kısa zamanda satarım

emirkayra
31-08-2016, 20:07
8 ayda arabadan Soğudum böyle giderse en kısa zamanda satarım

Satma abi boşver stock binersin araç zaten güçlü

Revo55
31-08-2016, 20:34
Act'nin 4 tane susturucusu var ve ayrıca daha küçük turbosu var buluşmada çok kez konuşmuştuk.Act de yazılım verim vermiyor bence.Verse de salih abimin gibi uğraşması gerekir.

Benim mk2 fr'ım da da rsa yazılım vardı , o kadar sıktım ettim günlük kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım.Arıza ışığı hiç yakmadı.Araba yine bende sorun yok.Yaklaşık 25 bin km olacak.Ve rsa'nın yaptığı araçlar tartışmasız diğer markalardan bi tık daha iyi yürüyor bana göre.Mk2 fr'ım la mk3 fr'ımı denediğimde bu sonuç rahat belli oluyor.Herhangi bi kazancım yok rsa ile ama yiğidi öldür hakkını yeme derler :)

ozyyy
31-08-2016, 20:40
Act'nin 4 tane susturucusu var ve ayrıca daha küçük turbosu var buluşmada çok kez konuşmuştuk.Act de yazılım verim vermiyor bence.Verse de salih abimin gibi uğraşması gerekir.

Benim mk2 fr'ım da da rsa yazılım vardı , o kadar sıktım ettim günlük kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım.Arıza ışığı hiç yakmadı.Araba yine bende sorun yok.Yaklaşık 25 bin km olacak.Ve rsa'nın yaptığı araçlar tartışmasız diğer markalardan bi tık daha iyi yürüyor bana göre.Mk2 fr'ım la mk3 fr'ımı denediğimde bu sonuç rahat belli oluyor.Herhangi bi kazancım yok rsa ile ama yiğidi öldür hakkını yeme derler :)

Uğur sana katılıyorum uzun araştırmalar sonunda dün bende RSA da yazıldım çizildim :Sct 001:

emirkayra
31-08-2016, 21:31
Uğur sana katılıyorum uzun araştırmalar sonunda dün bende RSA da yazıldım çizildim :Sct 001:

Hayırlı olsun diyek mi sonucu merakla bekliyorum bakalım kaç hp kaç nm tork verecek rsa

ozyyy
31-08-2016, 21:43
Hayırlı olsun diyek mi sonucu merakla bekliyorum bakalım kaç hp kaç nm tork verecek rsa

Eyvallah saol diyebilirsin :Sct 001: testlerde tork gördüm 260 265 ve 272 tork gördüm hp olarakta 150 :d

emirkayra
31-08-2016, 21:45
Eyvallah saol diyebilirsin :Sct 001: testlerde tork gördüm 260 265 ve 272 tork gördüm hp olarakta 150 :d

Hey maşallah 270 nm tork 150 hp sadece yazılımla alındıysa eksoz downpipe dumpvalve hava filtre kiti ile desteklenirse 165 hp rahat olur abi ne dersin girişecen mi bu dediğim işlemlere

ozyyy
31-08-2016, 21:50
Hey maşallah 270 nm tork 150 hp sadece yazılımla alındıysa eksoz downpipe dumpvalve hava filtre kiti ile desteklenirse 165 hp rahat olur abi ne dersin girişecen mi bu dediğim işlemlere

Dv pek önermiyolar rsa arabana bişey yapmana gerek yok dedi ve orjinali kadar sağlıklı bir yazılım yaptıklarını söledi
Benim orta iptal olduğu için düşük devirler biraz ölü çıktı :Sct 001: onu iyileştirmek için spor veya orjinal orta susturucu takmayı düşünüyorum onun dışında bişey yapmıycam :Sct 001: birazda kendimize bakalım :Sct 001:

emirkayra
31-08-2016, 21:54
Dv pek önermiyolar rsa arabana bişey yapmana gerek yok dedi ve orjinali kadar sağlıklı bir yazılım yaptıklarını söledi
Benim orta iptal olduğu için düşük devirler biraz ölü çıktı :Sct 001: onu iyileştirmek için spor veya orjinal orta susturucu takmayı düşünüyorum onun dışında bişey yapmıycam :Sct 001: birazda kendimize bakalım :Sct 001:

Anladım abi bende varex olduğu için downpipe yapıp yazılımı güncelleyecem

Revo55
31-08-2016, 22:04

Bilgin abim hayırlı olsun , güzel seçim olmuş.Keyifli sürüşler , memnun kalacağından şüphem yok :D

Revo55
31-08-2016, 22:06

Eski leon'uma geçersem geri sen o zaman gör ortalığı ramazan abim , big turbo ile tr'de tek olacak red fr'ım :)

ozyyy
31-08-2016, 22:07
Bilgin abim hayırlı olsun , güzel seçim olmuş.Keyifli sürüşler , memnun kalacağından şüphem yok :D

Maslaktan sıka sıka geldim çorluya tadına doyamadım :d

emirkayra
31-08-2016, 22:17
Eski leon'uma geçersem geri sen o zaman gör ortalığı ramazan abim , big turbo ile tr'de tek olacak red fr'ım :)

Peki bizim 1.4 tsi'lere big turbo yaparsak başka neleri değiştirmemiz gerekiyor kardeşim

emirkayra
31-08-2016, 22:19
Maslaktan sıka sıka geldim çorluya tadına doyamadım :d

Arabaya bir kez daha aşık olmanın tadı bitmez aranızda artık çok daha güçlü bir bağ var abi sakın onu cezalandırıp satma fazla yaksa bile çünkü hem yakarım hem de giderim diyor sana beygirler ve tork sağ ayağının emrinde artık lord of the leon style

Revo55
31-08-2016, 22:24
Peki bizim 1.4 tsi'lere big turbo yaparsak başka neleri değiştirmemiz gerekiyor kardeşim

Abi motor içine girdikçe giriliyor aslında.Dv dp filtre egzoz sistemi düzenlenmeli.Kollar değişirse soğutma sistemi yapılırsa yani intercooler iyi olur.Aslında liste kabarır daha ama ben basıncı çok açmam abi parçalardan kısarım yoksa günlük binemem.

emirkayra
31-08-2016, 22:28
Abi motor içine girdikçe giriliyor aslında.Dv dp filtre egzoz sistemi düzenlenmeli.Kollar değişirse soğutma sistemi yapılırsa yani intercooler iyi olur.Aslında liste kabarır daha ama ben basıncı çok açmam abi parçalardan kısarım yoksa günlük binemem.

O zaman mk2 cupra yolu iyice göründü bana daha güçlü ve daha güvenli üstelik alt yapısı çok sağlam ve önü açık bir motor ne dersin yapıştırsam mı bi tane mk2 cupra şöyle stock bi tane ya da çok az oynanmış

Revo55
31-08-2016, 22:31
O zaman mk2 cupra yolu iyice göründü bana daha güçlü ve daha güvenli üstelik alt yapısı çok sağlam ve önü açık bir motor ne dersin yapıştırsam mı bi tane mk2 cupra şöyle stock bi tane ya da çok az oynanmış

Abi cupra olsa daha güzel olur tabii ama kırmızısını bulmak zor hem bende kırmızı var ondan devam edeceğim (: imkan varsa dediğim gibi yapıştır geç abi beni de gezdirirsin antepte :)

emirkayra
31-08-2016, 22:35
Abi cupra olsa daha güzel olur tabii ama kırmızısını bulmak zor hem bende kırmızı var ondan devam edeceğim (: imkan varsa dediğim gibi yapıştır geç abi beni de gezdirirsin antepte :)

Az kaldı şaka makinesi yapacam onu arkadaki cupra yazısını da sökecem leon yapacam kimse cupra olduğunu anlamasın diye sonra içlerinden geçecem tabi trafiği katletmeden biliyorsun ki trafik oyun değil uyum ister

RedBLacKJiMi
01-09-2016, 09:44
Az kaldı şaka makinesi yapacam onu arkadaki cupra yazısını da sökecem leon yapacam kimse cupra olduğunu anlamasın diye sonra içlerinden geçecem tabi trafiği katletmeden biliyorsun ki trafik oyun değil uyum ister

Senden korkulur valla :d Antepte yayalım leon yazılı cupra var diye millet heyecana gelmesin sonra :d

Ayrıca mk3 hibrit turbo rsa çalışıyormuş.
Stg2 altyapısı hazırladıklarını da söyledi raşit abi.Spor katalizör uygulaması yaptı kendi aracına.orjinali ile birebir.1.4 125lik yeni kasa passatı var araba şaha kalkıyor şuan haliyle :)
Bu işlerin sonu yok ya ben onun kanaatine vardım.
Uygun zamanı yakalarsam egsozumu değiştiricem bende.70 lik krom düz boru dp+varex daha sonra da dv ile çatara patara çuflucaz :)

emirkayra
01-09-2016, 10:00
Senden korkulur valla :d Antepte yayalım leon yazılı cupra var diye millet heyecana gelmesin sonra :d

Ayrıca mk3 hibrit turbo rsa çalışıyormuş.
Stg2 altyapısı hazırladıklarını da söyledi raşit abi.Spor katalizör uygulaması yaptı kendi aracına.orjinali ile birebir.1.4 125lik yeni kasa passatı var araba şaha kalkıyor şuan haliyle :)
Bu işlerin sonu yok ya ben onun kanaatine vardım.
Uygun zamanı yakalarsam egsozumu değiştiricem bende.70 lik krom düz boru dp+varex daha sonra da dv ile çatara patara çuflucaz :)

Uygulamanı bekliyorum kardeşim takipteyim seni