PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden.com şımarıklığı alternatif site önerisi olan

ERC
28-05-2018, 16:09
Saris site gunden gune simarikligi hat sahfaya cikmis bulunmakta.Utopik ilan ucreti vermemek icin evde ki diger kisilerin uyeliklerinden ilan verdiginizde direk olarak hesabinizi askiya aliyor ve aciklama olarak daha once farkli yerden verilmis ilan askiya alindi artik kullanamazsiniz diyorlar.Sanirim biri bu siteyi batirmaya calisiyor,lakin bu site zamaninda ucretsiz oldugu icin bu noktalara geldi ve ilan acmak icin ucret odeyecek %15 lik kesim ile yola devam etmeye karar vermis ki hic bir sekilde taviz verilmiyor.Suan da aktif bir site acilsa kimse yuzune donup bakmayacak kirginlik yaratiyorlar kullanicilara.
Sizlerin bildigi letgo haric bir site var mi?

ugur_FR
28-05-2018, 16:39
letgo candır dünyaları sattım oradan arayüz iyileştirilse sahibindenin canına okur bence

emirkayra
28-05-2018, 16:49
Sahibinden sitesi dış mihrakların eline geçmiş olmalı ki her ilana para istiyor yazıklar olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BlueLine
28-05-2018, 16:49
Letgo dan bir şey satanlara hayretle bakıyorum. Genelde ölücüler ve goygoycular sarmış. Arayüz ve sistemi Leş gibi 1 ilanı aşağı indikçe yeniden hep aynı ilanı görüyorum vs.

Sahibinden ise cidden b*kunu çıkarttı dünya kadar ilan parası istiyor. M.hizmetleri olsun vs çok kötü. ilan koyuyorsun herkes güncelim alıyor sen en arkalara gidiyorsun vs baya paraya dayalı leş bir sistem. Ama mecbur ediyor kendine işte zamanında isim yapmış..

ERC
28-05-2018, 17:15
Letgo dan bir şey satanlara hayretle bakıyorum. Genelde ölücüler ve goygoycular sarmış. Arayüz ve sistemi Leş gibi 1 ilanı aşağı indikçe yeniden hep aynı ilanı görüyorum vs.

Sahibinden ise cidden b*kunu çıkarttı dünya kadar ilan parası istiyor. M.hizmetleri olsun vs çok kötü. ilan koyuyorsun herkes güncelim alıyor sen en arkalara gidiyorsun vs baya paraya dayalı leş bir sistem. Ama mecbur ediyor kendine işte zamanında isim yapmış..

Kardesim uyeligi uzerinden ilan actim uyeligi askiya aldilar aradik uyelim kural disi aktif olmaz dedi.Ne kural ihlali diyorum adamlara actim usenmeden okudum bu tarz bi sebepten askiya alinir ibaresi yok ve musteri hizmetleri asiri vurdumduymaz bende siz bilirsiniz bu kafa ile yakinda hepiniz issiz kalicaksiniz hepiniz dedim.

Her uyelige bir hak tanimissin bir yakinin senin uyeliginin hakkini kullanmiyor ki bu yakinin 1.derece yani.Cok net soyluyorum bu site cok yakin zamanda tarihin tozlu sayfalarina gomulur.

eyayli
28-05-2018, 20:55
Arabam.com candir. Ucretsiz expertiz de yapiyorlar aracina. Tavsiye ederim.

Bu mesaj HTC U11 cihazımdan Seat Club Turkey - SCT mobile uygulaması (http://r.tapatalk.com/byo?rid=94659) kullanılarak gönderilmiştir.

ERC
28-05-2018, 21:04
Arabam.com candir. Ucretsiz expertiz de yapiyorlar aracina. Tavsiye ederim.

Bu mesaj HTC U11 cihazımdan Seat Club Turkey - SCT mobile uygulaması (http://r.tapatalk.com/byo?rid=94659) kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi oraya yukluyorum.

Bugra1945
29-05-2018, 00:42
Biz simarttik malesef millet olarak :)

FR.BJK
29-05-2018, 07:58
Her ne kadar söylediğiniz gibi olsada elden bişey gelmez.

Araba alım satımında ve emlak işlerinde özellikle bunların üzerine tanımam. Diğer sonradan çıkan firmalar hep fasa fiso.

Cemald
29-05-2018, 09:42
sahibinden gerçekten tozuttu ama onun kadar detaylı aramaya izin veren stabil çalışan bir alternatif malesef yok arabamcom sahibinden kadar kullanışlı değil bir alternatif çıksa da kurtulsak şu sahibinden sitesinden.