Orijinalini görmek için tıklayınız : cordoba cd çalar
jananemre
16-09-2008, 18:59
arkadaşlar orjinal teybini değiştirip elinde cordoba 2004 e uygun alana radyo cd çalar olan var mı acaba? bende kasetçalar var ve çalışmıyo, bir cd çalar almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
erdalbalkan
16-09-2008, 20:29
benim bir tanıdıgımda var kendi pioneer taktı alana bosta anlasırsanız satar
Benimkide boşta duruyor ama satıp satmamakta kararsızım.Arabayı satarken adam orjınalını ısterım dıye tutturabilir.
bende arıyorum güzel bi dvd çalar..
jananemre
16-09-2008, 20:42
tavcı hocam acaba bu alana lena nın yerine uyar mı? satabilirseniz fiyat nasıl olur acaba? erdal hocam tanıdıgınızla nasıl iletişim kurabiliriz?
erdalbalkan
17-09-2008, 01:46
ben bir sorayım yakınıma olur derse telefonunu yazarım özelden
jananemre
17-09-2008, 13:34
tamam hocam. ilginize teşekkürler. haber bekliyorum
kemalbalibey
17-09-2008, 16:36
pardon ama bu benim düşüncem tabi sizi bilmem alacağınız orjinal teyp nerden baksanız bi 150-200 ytl olacak. bunu yerine üzerine birazdaha koyup daha kaliteli birşey alaabilrsinz
jananemre
17-09-2008, 18:28
aslında haklısınız ama ben özellikle aracın orijinal görüntüsünü bozmamaya dikkat ediyorum. kırmızı gösterge içine baska renk girdiği zaman hiç hoşuma gitmez. zaten teyplerin gösterge renkleri de hiç hoşuma gitmiyor. çok fazla janjanlı görünüyor. belki satacak arkadaşla iyi bi fiyata anlaşabiliriz. kim bilir? Bu arada seat süper bir arabaymış yahu! şimdiye kadar başka markalar kullandığım için kahrediyorum kendime. :)
Seat süper arabadır.Binen bilir ancak.yol tutuşu,konforu,ekonomisi,al benisi....daha ne olsun.megan focus astra...hatta bmw 316 ve 318 ler ve diğer emsalleri halt yemiş.200 ü tak diye görüyor 14 tdi larımız.otomatik katlanır aynayı bazıları özellik diye sunuyor.bizde lafı bile geçmiyor.çünkü kaç senedir standart ekipmanda...ne diyim.a mı b mi c mi yoksa s mi.tabiki SEAT...tşkler.
200 ü tak diye görüyor 14 tdi larımız.
:doh: :rifle: :Crylol: :cop::cop::cop::cop::cop::cop:
bende o yüzden başka marka teyp taktırmıyorum sadece kırmızı ışıklar için.orjinallığı bozulmasın.gece mükemmel görünüyor hayranım bu arabaya ve herkezde hayran kalıyor
200 ü tak diye görüyor 14 tdi larımız.
ben bugün ilk defa denedim, 193 de kaldım yaw :D tamponu falan değiştirdikten sonra ilerde belki bi chip yapabilirim, gelsin 210 o zaman :D