abi bende 17 orjinal jantlara Spacer olayını yapmak istiyorum şimdi sadece arkalara yapsak olmazmı? birde 4 ü sana kaça mal oldu? ve bulablirmiyiz sevgiler
Resimdekini ben Almanya'dan tanıdık sayesinde getirttim.Güvenlik spacer olayında çok önemli benim için.Zaten bu yüzden pro modelini özellikle istedim. Farkınıda yukardaki mesajda açıkladım zaten
@ssmb06 murat abi benim arabada 17 jant var vogtland 35mm yay taktırdım şimdi de spacer işine giriyorum önlere 12mm arkalara 15mm takacağım sence herhangi bir sorun olur mu?Şimdiden teşekkür ederim abi çok sağol
''Tecrübe bu hayattaki en pahalı şeydir; çünkü kazanmak için kaybetmek gerekiyor''
@ssmb06 murat abi benim arabada 17 jant var vogtland 35mm yay taktırdım şimdi de spacer işine giriyorum önlere 12mm arkalara 15mm takacağım sence herhangi bir sorun olur mu?Şimdiden teşekkür ederim abi çok sağol
Gayet güzel olur Ramazan.
Araban daha kaslı duracak , yol tutuşun artacak.Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
güzel gözüküyor murat abi
güle güle iyi günlerde kullanman dileği ile
5F (mk3) kasa leonların çamurlukları 1P (mk2) kasa leonların çamurluklarından biraz daha dolgun sanırım
Hem daha dolgun hem daha kalın saç kullanmışlar abi yeni kasa bir leon sağolsun benim sol ön çamurluğa vurmuştu adamda çizik vardı bende sol çamurluk içeri kaydı
Hem daha dolgun hem daha kalın saç kullanmışlar abi yeni kasa bir leon sağolsun benim sol ön çamurluğa vurmuştu adamda çizik vardı bende sol çamurluk içeri kaydı
tolga kardeşim bana göre bizim kasalar daha karizmatik duruyor
5F (mk3) kasa leonlar daha standart bir hb görünümünde
bana göre hb dediğin araç ya 3 kapı olur yada arka kapı kolları gizli olur ki bir anlamı olsun
bakınız clio IV gibi
tolga kardeşim bana göre bizim kasalar daha karizmatik duruyor
5F (mk3) kasa leonlar daha standart bir hb görünümünde
bana göre hb dediğin araç ya 3 kapı olur yada arka kapı kolları gizli olur ki bir anlamı olsun
bakınız clio IV gibi
Evet zaten bizimki daha sportif ve ağır duruyor yeni kasalar kızgın bakan aile araçı olmuş o kapı kolları keşke saklansaymış yeni Clio IV bizim araçı kopyalamış resmen abi
@ismail abi sence önlere 15mm arkalara 20mm spacer taksam sürtme yapar mı acaba?Aracımda vogtland 35mm yay var teşekkür abi şimdiden
şimdi 5F (mk3) kasa leonların çamurlukları daha geniş o yüzden tam olarak offset (ET) değerinin kaça tekabül edeceğini bilmiyorum
20 mm spacer takan @NdmSngl nedim kardeşim var bir sorun yaşamıyorlar sanırım http://www.seatclubturkey.com/leon-m...ml#post1097360
şimdi 5F (mk3) kasa leonların çamurlukları daha geniş o yüzden tam olarak offset (ET) değerinin kaça tekabül edeceğini bilmiyorum
20 mm spacer takan @NdmSngl nedim kardeşim var bir sorun yaşamıyorlar sanırım http://www.seatclubturkey.com/leon-m...ml#post1097360
Çok teşekkür ederim abi çok sağol ALLAH razı olsun cümlemizden amin...