Bildiğiniz gibi forumda bazen öyle zamanlar geliyor ki güvenilir usta bulmak zor oluyor, bazı arkadaşlarımın abilerimin işleri dolayısıyle kapı-kapı, usta-usta dolaşacak vakti de olmadığı için bu başlık altında şöyle bir proje yapma fikrini düşündüm. (aynı zaman da bazı forumlarda da bu tür bir projeye tanık oldum)
@ismail abimden de izin alıp SCT ailesinin gittiği güvenilir, kaliteli, işi bilen ustaları tek bir başlık altında toplama fikrini yapmak istedim.
(abi bu arada konuyu sabitlersen sevinirim )
Gittiğiniz ustaların buraya ismini, telefon bilgilerini, adresini vs yazarak herkese bir iyilik yapmış oluruz diye düşünüyorum ve başlıyorum.
Adres : Ümraniye Sanayi Sitesi -Hastane Sokağı Mekan Adı: İlayda oto tamir çıkma İsim: Yaşar Usta "Çıkmacı ve oto elektrik ustası "
Telefon: -
Not: İşin ehli ustadır gittiğim zaman her daim seat çıkma parçalar bulabiliyorum, güvenilir birisidir.
Konu ismail tarafından (01-12-2016 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
Izmir icin servis ve her konuda MBU gaziemir tek gecerim.
Balikesirde eger halen duruyorsa susurluk yoluna dogru otogar yoluna dogru bosh car service Mehmet Usta. Kendisi wv servisinden cikma titiz calisan bir ustadir.
Diyarbakirda icin urfa yolundaki sanayide Cozum Oto en azindan wv grubu araclardan anlayan bir usta lakin cok kalabalik islerini guzel yapiyorlar ama cok hassas ve titiz calisiyor diyemem.
İstanbul Bostancı Sanayi sitesi Kaporta Boya ve Boyasız göçük düzeltme için Osman Yurt: 0532 296 25 19
Modifiye ve mekanik için Harun Yurt: 0532 331 91 50 (Yurt Motorsport)
Egsoz, manifold ve türevi işler için Mustafa Gider: 0537 528 92 57 (Gider Egsoz)
Yukarıda adı geçen ustalara yaklaşık 10 yıldır iş yaptırıyorum, en ufak bir sıkıntım olmadı.
Sıkıntıyı bırakın en ufak sorun veya problem yaşamadım ve oldukça titiz bir müşteriyimdir.
Piyasanın alanlarında en iyi ustalarıdır hepsi.
Forumda çok sorulduğu için Osman ustanın işçiliğini anlatan bir fotoğraf paylaşıyorum (boyasız göçük düzeltme)
@ismail abi sen bu yazdığım mesajın ekran görüntüsünü alsan, özellikle boyasız göçük düzeltme yaptırmak isteyen arkadaşlarla paylaşsan çok iyi olur. Ben konuları bazen geç görüyorum ve yönlendiremiyorum arkadaşları.
İstanbul Bostancı Sanayi sitesi Kaporta Boya ve Boyasız göçük düzeltme için Osman Yurt: 0532 296 25 19
Egsoz, manifold ve türevi işler için Mustafa Gider: 0537 528 92 57 (Gider Egsoz)
Yukarıda adı geçen ustalara yaklaşık 10 yıldır iş yaptırıyorum, en ufak bir sıkıntım olmadı.
Sıkıntıyı bırakın en ufak sorun veya problem yaşamadım ve oldukça titiz bir müşteriyimdir.
Forumda çok sorulduğu için Osman ustanın işçiliğini anlatan bir fotoğraf paylaşıyorum (boyasız göçük düzeltme)
@ismail abi sen bu yazdığım mesajın ekran görüntüsünü alsan, özellikle boyasız göçük düzeltme yaptırmak isteyen arkadaşlarla paylaşsan çok iyi olur. Ben konuları bazen geç görüyorum ve yönlendiremiyorum arkadaşları.
Belirtmis oldugunuz kaporta boya daki osman bey demi bostanci sanayi sitesinde , en azindan bilelim sorun durumunda iletisime geceriz herkez icin baya yararli olacagini dusunuyorum
Forumda çok sorulduğu için Osman ustanın işçiliğini anlatan bir fotoğraf paylaşıyorum (boyasız göçük düzeltme) http://i.hizliresim.com/0706A9.jpg
Şahane bir konu Gaziantep için bende sıralayayım oto elektrik ve sunroof ustası elektrikçi sarı hasan küsget sanayi sitesi(işinin ehlidir)
araba tamircisi eski suzuki servisi Ahmet ve Veli usta küsget sanayi sitesi(işinin ehlidirler)
Eksoz için Demir Eksoz Muharrem usta küsget sanayi sitesi(işinin ehlidir)
Tampon tamirleri için ise safir oto Mustafa küsget sanayi sitesi(işinin ehlidir)
Bu saydıklarımın hepsi birbirine yakındır
Belirtmis oldugunuz kaporta boya daki osman bey demi bostanci sanayi sitesinde , en azindan bilelim sorun durumunda iletisime geceriz herkez icin baya yararli olacagini dusunuyorum
Evet, Osman Usta.
Gidecek arkadaşlar benim ismimi verebilirler.
Guzel bir konu olmus, soyleyeyim Bahcesehir de Evren Sanayi Sitesinde Oto Nihatta Mehmet usta vardir gerek kisiligi gerek isini sevmesiyle mukemmel bir insandir.10 kusur senedir Annem babam dahil cogu aile bireylerimiz araçlarini ona yaptiririz
Olene dek Yenicespor
Ford Fiesta>Alfa Romeo 147>Mini Cooper S>Alfa Romeo 156>Seat Ibiza
Topkapi teknik oto sanayi sitesinde Berkan Oto Tezcan ustayi tavsiye ederim. Sadece seat degil butun vag grubu araclara bakar. Telefon numarasi 0212 481 92 69