Bursa: Tampon kaplama veya her konuda ikizler oto cam serdari buldugunuz zaman siteden geldiginizi veya beni soylediginizde uygun fiyata islemlerinizi yaptirabilirsiniz.Haberi var
"...Duyuldu adın cezayir’den çin’e, kenya’dan arjantin’e, kimsesizliğimizi yendin bir anda… Yen dedi yendin… Yendin bu dünyada yenilecek ne varsa birer birer , yendin… Çünkü… Sen… ALİ SAMİ YEN’din… Şimdi, gidiyoruz işte…çığlıklarımızı, hasretimizi ve göz yaşlarımızı bırakıp çimlerine, Kahraman ruhunu ödünç alıp götürüyoruz gittiğimiz yere, Adını yazmak için yepyeni zaferlere…"
Ya bende emektar 1.4 70s Fiat Uno var 5 aydır hiç kullanılmadı nerdeyse frenleri zor tutuyor el freni tutmuyor akü şarj etmiyor gibi vb. sorunlar var Pek zamanımda yok Beylikdüzü ve çevresinde var mı uygun temiz işçilik yapan bir yer ?
Bugün forumunda üyesi olan Oktay'ın @lostar58 servise gittim, bujler değişti genel kontrol yapıldı, hem tanışmaya hemde bazı yaptıracağım şeyler için fiyat almak için uğradım birazda, sağolsun her konuda yardımcı oldu, tavsiye ederim yeride çok kolay, E5 havalimanı kavşağını geçince sefaköy rampasını tırmanırken sağda Kılıçer Otomotiv.
Konu ismail tarafından (13-04-2015 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
Sebep: etiketleme düzeltme
Araba cam filmi için Osmanlı Oto.Gerçekten güzel işçilikleri var.150 liraya gerçek Amerikan filmi yaptırdım.Gerçek Amerikan dedim çünkü piyasada o kadar çok sahtekar var ki,zaten gidince usta cam filmi tercih ederken her şeyi anlatıp gösteriyor.Zor beğenen biri olarak çok beğendim.Tavsiye ederim (Zafer Mah. Çalışlar Sok. no:18/b Yenibosna Tel:0534 946 63 63
Kablo ile video vs ozellikleri acan yer dimi burasi?
evet, daha birçok işlem yapıyor. Herşeyi orjinal parça kullanarak, trendline arabayı highline çevirdiğini biliyorum. ön arka park sensör, yağmur far sensörü far anahtarı dahil, ayak aydınlatma,otomatik çalışan bixenon farlar v.s akla gelen ne varsa yapıyor vakti pek yok randevulu çalışıyor genelde.