Ibıza aracıma başta Kaliper Kapağı almayı düşünüyorum lakin forumda konusu olmuştu daha sonra kapak olayından vazgeçtim boyatmaya karar verdim. İzmir'de sanayi ustalarından nerdeyse bilgim sıfır Kaliper'i boyatma işlemini yaptıra bileceğim tanıdık ve işinde iyi bir usta bilen varsa yardımcı olabilir mi ? acaba
Güzel bir düşünce olmuş emeği geçen ve dşünen herkesi tebrik ederim . Antalya için işinin ehli güvenilir usta ve servis bilgisi verebilecek arkadaş varmı
Atölye semih
Mercekli far montajı, tesisat montajı ve satışı
Yedikule sur kapısından geçince az ilerde
İşçilik olarak kesinlikle on numara yaptığının her zaman arkasında en iyi olması için uğraşan bi arkadaştır
2009 model Seat ibiza Sc aracım 3-4 gün içerisinde kulanmadığım takdirde aküsü bitiyor. Herhangi bir şekilde açık kalan far vs. olmadığı halde akü bitiyor. Akü mutlu akü ve değerleri düzgündü. Büyük ihtimalle arabada elektrik kaçağı söz konusu. Elektrik kaçağının tespiti konusunda önerebileceğiniz bir usta var mıdır?
@toreuyar
2009 model Seat ibiza Sc aracım 3-4 gün içerisinde kulanmadığım takdirde aküsü bitiyor. Herhangi bir şekilde açık kalan far vs. olmadığı halde akü bitiyor. Akü mutlu akü ve değerleri düzgündü. Büyük ihtimalle arabada elektrik kaçağı söz konusu. Elektrik kaçağının tespiti konusunda önerebileceğiniz bir usta var mıdır?
@toreuyar
geçmiş olsun
arabada farklı bir müzik sistemi var mı
yada ekranda yanan kırmızı bir lamba
İstanbul Anadolu yakası Maltepe Gülsuyu Köprüsü üstünde 2. dükkan hemen.
Dursun usta. meşhurdur zaten bir çok kişi tanır.
Elektrik , bixenon ve modifiye konusundaki montajlar sorunlar ufak tefek bakım vs. hemen hemen her konuda arayıp fikir alınabilinir
Atölye semih
Mercekli far montajı, tesisat montajı ve satışı
Yedikule sur kapısından geçince az ilerde
İşçilik olarak kesinlikle on numara yaptığının her zaman arkasında en iyi olması için uğraşan bi arkadaştır
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben burayı nerden hatılıyorum yaaaa heee tamam tamam senin camda yazyordu dimi kanka hahahahahhahaha
İstanbul Anadolu yakası Maltepe Gülsuyu Köprüsü üstünde 2. dükkan hemen.
Dursun usta. meşhurdur zaten bir çok kişi tanır.
Elektrik , bixenon ve modifiye konusundaki montajlar sorunlar ufak tefek bakım vs. hemen hemen her konuda arayıp fikir alınabilinir
ANKARA için ivedikte AN-KA VW servisi, murat usta her gittiğimde kayışları,fren hidroliğini, tüm motor sıvılarını kontrol eder baştan savma iş yapmaz, dükkanı temizdir, cihazları alet edevatı profesyoneldir. Aracın koltuğuna poşet sermeden oturmaz.. Selamımla gidene yardımcı olur.. SCT ailesine duyurulur..
SEAT LEON 1.4 TSI 140 HP FR 2013 + FR PLUS + 18" 30/1 Performance jant + 5.8" Media plus