Gaziantep’te sunroof ustasının kralını söylüyorum Elektrikçi Sarı Hasan ve Oğulları
Küsget Sanayi Sitesi Anafartalar Bulvarı son ışıktan sola dönüyoruz 4. Aradan sola dönüyoruz ilerde sağda
''Tecrübe bu hayattaki en pahalı şeydir; çünkü kazanmak için kaybetmek gerekiyor''
Kurumsal mı değil mi bilmiyorum ama adı sanı belli olmayan yerlerde yazılım veya diğer işlemleri yaptırmak sağlıklı değil eğer yazılım düşünüyorsanız forumumuza sponsor olan paşaoğlu’na yaptırabilirsiniz diğer yandan rsa,ecufast ve dr ecu gibi kurumsal firmalar da var
Kurumsal mı değil mi bilmiyorum ama adı sanı belli olmayan yerlerde yazılım veya diğer işlemleri yaptırmak sağlıklı değil eğer yazılım düşünüyorsanız forumumuza sponsor olan paşaoğlu’na yaptırabilirsiniz diğer yandan rsa,ecufast ve dr ecu gibi kurumsal firmalar da var
yok kendi aracım için sormadım, ben zaten yazılım yaptırmak istersem gideceğim tek adres paşaoğlu bekir bey olur, bu firmayı bir arkadaşım sordu da o yüzden sizlere danışmak istedim
yok kendi aracım için sormadım, ben zaten yazılım yaptırmak istersem gideceğim tek adres paşaoğlu bekir bey olur, bu firmayı bir arkadaşım sordu da o yüzden sizlere danışmak istedim
Bursada meşhurdur mutlaka ama ben pek duymadım abi kurumsal firma her zaman avantajlıdır
Herkese selam ps tuning den spoiler almayı düşünüyorum ,fakat boya hatalarını herkes biliyo maslak da spoilerın hatalarını düzeltebilecek çapak vs. den bahsediyorum boyasını yapıcak düzgün usta tavsiye edebilir misiniz ?
12 sayfa tek tek okudum bursa da gocuk duzeltme bulamadim varsa tavsiyeniz alirim bir dal.
Fatih merhaba. Çevre yolunun orada ki, (doğuşun oradaki) yeni galericiler sitesinde 105. sokakta, osman otomotivin yanında Göçükçü Ali abi var. İşinde iyi biridir. Çok kez gittim kendisine gayet güzel yapıyor. İstersen telefonunu veririm görüşürsen.
Konu ismail tarafından (28-02-2018 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.
Sebep: alıntı ekleme
Eskişehirde Grubumuzun motor mekanik elektrik konusunda ustası sanayide YAYIL OTO sahibi yakup kardeşimizdir.. Kaporta ustamız ise Mesut abimizdir.. Eskişehirde işi olan olursa yardımcı olurum.. saygılar
SCT - Seat Club Turkey kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi