hüseyin üsteğmen de iyiydi![]()
hüseyin üsteğmen de iyiydi![]()
hakan sag olsun biraz azi bozuk :D bu arada pazartesi yani yarin kargoya veriyorum abi cd leri bugun kapaliydi kargo
tamam kanka acele etme müsait olduğunda halledersin
sct dostluğu;)
aynen oyle gercekten cok guzel bir ortam burasi
biri benim adımımı soledıbende üye oldum abı buraya
mehmet ve zafere ne kadar tesekkur etsek azdır.ıkısıde dunya ıyısı ve bır okadar mısafır perver dostlar,safranbolunun essız manzarası ve tarıhı yapısıyla zafer ve mehmetın o ınanılmaz konuk sewerlıgı bırlesınce bağ ewınde doyumzus bır mangal sohbeti cıkıverıyor ortaya..ınanılmaz keyıflı anlar ve sohbetlerı ıcın her ıkısınede tesekkur edıyor ve en kısa surede ıstanbula beklıyoruz..
zafer hocam ve mehmet hocam sızleri sewıyoruz![]()
ne güzel uzaklar bazen yakınlaştırıyo böyle işte SCT![]()
ramazandan sonra SCT safranboluda olsunmu?
valla cezmi abi,gittik gördük ınanılmaz guzel bir yer,gerek tarihi acıdan gerekse kultürümüzü tanımamız acısından cok iyi bir gelisme olucağına inanıyorum,artı mehmet ve zafer abilerin mukemmel tanıtımı ve anlatımıyla cok keyifli bir bulusma olacağıda kesin,cok iyi düşünmüşsünuz tebrik ederim..
ben hemen geliyorum :D cezmi abi super fikir
ankaralı yöneticilerimizin yapacağı organizasyon planlarında vardı safranbolu
valla beklerim. çok mutlu olurum. kalacak yeri önceden ayarlarız. otel ve pansiyondan bol şey yok zaten. bende sizlere rehberlik yaparım.
aynı zamanda safranboluya gelmeden 80 km kala gerede de ankaradan ve istanbuldan gelecek olan arkadaşların orda buluşup hep beraber gelme şansıda var.safranboluya giriş etkileyici olabilir yani![]()
hep beraber gireriz zaten daha bunları konuşmak için çok erken berkan ve levent zamanı belirler zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)